Avonturenpas Rincon de la Vieja (Hacienda Guachipelin): Tour vanuit Guanacaste
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Avonturenpas Rincon de la Vieja (Hacienda Guachipelin): Tour vanuit Guanacaste
/ Costa Rica / Guanacaste Province / Liberia / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Avonturenpas Rincon de la Vieja (Hacienda Guachipelin): Tour vanuit Guanacaste

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
Geniet van een volledige dag vol avontuur in Hacienda Guachipelin in het noorden van de provincie Guanacaste. De Hacienda ligt in het nationale park Rincón de la Vieja , de thuishaven van meer dan 300 verschillende soorten vogels, andere dieren in het wild en drie vulkanen.
Een volledige dag vol opwinding en adrenalinestoten! Verwacht je hier, met natuurlijke warmwaterbronnen, ongerepte bossen, jungle-watervallen en vulkanische modderpotten zijn slechts enkele van de vele attracties. In deze mega-combinatie bieden we een fantastische canopy-, afkeer- en rotsklimervaring, over het bos en door de kloof! Dat is nog maar het begin! Maak dan een paardrit en zwem in een kristalheldere waterval. Tot slot, geniet van de warmwaterbronnen.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
85%
Cultureel
55%
Origineel
40%
Sport
35%
Anonymous
Anoniem

Liberia

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.