Buena Vista Rainforest Combo uit Guanacaste
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Buena Vista Rainforest Combo uit Guanacaste
/ Costa Rica / Guanacaste Province / Liberia / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Buena Vista Rainforest Combo uit Guanacaste

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
Ontspan in een paradijs diep in het bos gebouwd tussen bomen, rivieren, ravijnen en warmwaterbronnen. Dit unieke natuurresort is de perfecte mix van moderne luxe en de rustieke, natuurlijke stijl van het gebied. Verwen uzelf met een geothermisch zwavelbad of ontspan op het dek met een warm bronwater en gezichtsuitdrukking van vulkanische modder. Meng dan een canopy-tour met een zip-line of een natuurwandeling, allemaal in hetzelfde avontuur!
Geniet van de overvloedige natuurlijke flora en fauna op paden. Je vindt drie soorten apen van het Rincon de la Vieja Nationaal Park, waaronder de brulaap, spinnen aap en witte aap. Je zult ook veel andere diersoorten ontdekken, waaronder neusvissen, ocelots, oorzakenloos, en meer dan 257 soorten vogels. Genesteld in een habitat, is het dierenleven zelfs in beeld vanaf de 5 ontspannende warmwaterbronnen of vanaf het dek waar vulkanische moddermaskers worden aangebracht. Een rivier, geboren aan de voet van de Rincon de la Vieja-vulkaan, stroomt direct rond de warmwaterbronnen. Deze prachtige locatie brengt de ontspannende schoonheid van het tropische Costa Rica samen op één plek voor een onvergetelijke dag.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Adrenaline
65%
Toerisme
60%
Sport
55%
Origineel
45%
Anonymous
Anoniem

Liberia

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.