Sintra, Cascais en Estoril volledige dagtour
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Sintra, Cascais en Estoril volledige dagtour
/ Portugal / Lisbon / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Sintra, Cascais en Estoril volledige dagtour

Variable
Hele dag
E-Ticket
Over deze activiteit
Sintra is een prachtige plek om mensen in contact te brengen met de schoonheid van de natuur. Tijdens deze volledige dagtour vanuit Lissabon, bezoekt u ook twee parels van de Portugese Atlantische kust, Cascais en Estoril. Maak een wandeling door het mysterieuze Pena Park met een verbazingwekkende verscheidenheid aan vegetatie en ontdek geheime grotten en paden. Het park werd geplant met de hulp van een Duitse ingenieur, een specialist in plantkunde. Ga naar de troon van de koningin voor een geweldig uitzicht. Koningin Maria II hield van deze plek vanwege het fantastische uitzicht dat ze had van het paleis, de berg en de Atlantische Oceaan. Voel je als royalty wanneer je het romantische Pena National Palace binnengaat op de top van de Sintra-berg met een prachtig uitzicht op het Moorse kasteel. Vergeet niet om in het kasteel de Slaapkamers van de Koning en Koningin, de Kapel van Sint-Jerome, de Saxes-kamer, de Arabische kamer, de Groene kamer, het Queens-terras, de Indiase kamer, de Nobles-kamer, de hertenkamer te missen en de keuken. Je neemt een lunchpauze in het oude Sintra en krijgt de kans om de heerlijke gebakjes uit dit dorp, travesseiro en queijada te proeven . Je hebt nog steeds de tijd om het Nationale Paleis te bezoeken: in de 15e en 16e eeuw was dit de plaats waar de Portugese rechtbank hun zomermaanden doorbracht. Na de lunch rijdt u rond door het prachtige natuurpark Sintra, langs Quinta da Regaleira, Seteais en Monserrate paleizen. Geniet van een fantastische fotokans op de Roca-kaaprotsen, het meest westelijke punt van Europa. Vang een zicht op de sterke golven op het strand van Guincho. Sluit je tour af met een mooie rit langs de Atlantische kust langs de Boca do Inferno (de mond van de hel) en bewonder de betoverende stad Cascais.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
75%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Sintra with Palaces
Collecties
Sintra with Palaces 212 Activiteiten
Fátima
Collecties
Fátima 164 Activiteiten
From Lisbon
Collecties
From Lisbon 116 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 170 Activiteiten
Wine Tour
Collecties
Wine Tour 128 Activiteiten
Walking Tour
Collecties
Walking Tour 96 Activiteiten
City Tour
Collecties
City Tour 138 Activiteiten
Bus Tour
Collecties
Bus Tour 50 Activiteiten
Lisbon Sunset
Collecties
Lisbon Sunset 31 Activiteiten
Boat Cruise
Collecties
Boat Cruise 101 Activiteiten
Alles bekijken 46 Collecties
Anonymous
Anoniem

Lissabon

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.