The view from the Shard
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
The view from the Shard
/ United Kingdom / England / Greater London / London / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

The view from the Shard

Variable
Populair
Over deze activiteit
Het beste uitzicht over Londen zie je vanaf het platform van the Shard, met een ongeëvenaarde 360 graden uitzicht over de stad. Onze tickets zijn £ 5 goedkoper dan aan de deur.
Met zijn 95 verdiepingen is the Shard een echt architectonisch wonder en het hoogste gebouw in de Europese Unie, en staat daarmee op plaats 87 in de lijst van hoogste gebouwen ter wereld. Ontworpen door de wereldberoemde Italiaanse architect Renzo Piano geeft dit kenmerkende gebouw vorm aan de sky-line van Londen.
Zo prachtig als het vanaf de buitenkant is, is het uitzicht vanaf the Shard iets heel anders: 300 boven de stad krijg je een adembenemend 360 graden uitzicht over Londen. Geniet van grote bezienswaardigheden van Londen zoals, de London Eye, de Tower of London, St. Paul, de Theems en nog veel meer.
De lift neemt je mee voor een geweldig uitzicht over de stad, 68 verdiepingen boven de heisa van een van de drukste steden van Europa. Kijk uit op de stad van William Shakespeare, Charles Dickens en Simon Cowell, en geniet terwijl je op het hoogste puntje van Europa staat.
Ervaar Londen als nooit tevoren... op zo'n 250 meter boven de grond! Dankzij virtual reality-technologie is het nu mogelijk om over Londen's iconische skyline te zweven, op een levensechte manier. Zodra je beseft dat het toch niet helemaal echt is, kun je gerust naar "beneden" kijken en genieten van het geweldige uitzicht op de stad. Mis deze once-in-a-lifetime-ervaring niet. Het zit gratis bij je ticket voor The View from The Shard.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
75%
Cultureel
60%
Origineel
20%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Windsor Castle
Collecties
Windsor Castle 118 Activiteiten
Stonehenge
Collecties
Stonehenge 148 Activiteiten
Bus Tour
Collecties
Bus Tour 77 Activiteiten
Excursions From London
Collecties
Excursions From London 54 Activiteiten
Warwick Castle
Collecties
Warwick Castle 19 Activiteiten
Tower Bridge
Collecties
Tower Bridge 19 Activiteiten
London Eye
Collecties
London Eye 35 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 86 Activiteiten
Film Location
Collecties
Film Location 121 Activiteiten
Harry Potter
Collecties
Harry Potter 88 Activiteiten
Alles bekijken 51 Collecties
Anonymous
Anoniem

Londen

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.