Bioparc Fuengirola tickets
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Bioparc Fuengirola tickets
/ Spain / Andalusia / Málaga / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Bioparc Fuengirola tickets

Variable
Ticket
Over deze activiteit
Bioparc Fuengirola is de voorvechter van een nieuw parkmodel, gebaseerd op respect voor de natuur en het behoud van natuurlijke soorten, een model dat zich al heeft bewezen als een vlaggenschip voor Europa. Wat Bioparc Fuengirola vertegenwoordigt, is een ander concept van park, een zoölogisch park waar dieren naast elkaar leven en hun natuurlijke habitats van Madagascar, Ecuadoratisch Afrika, Zuidoost-Azië en de Indo-Pacific recreëren en zo hun ontwikkeling op alle niveaus bevorderen. Bezoekers stappen in een ware documentaire van de diepste tropische bossen. Bioparc Fuengirola onderscheidt zich onder andere door zijn architecturale ontwerp als een "onderdompelingsdierentuin" die bezoekers onderdompelt in de oorspronkelijke omgeving van de dieren. Het hele centrum is bedoeld als een wandeling door een omringende recreatie van de oorspronkelijke habitat van de schepsels, en biedt een oplossing van continuïteit tussen de fysieke ruimte die wordt bezet door het publiek en door de dieren, met als doel een deel van de magie uit te drukken die betrokken is bij door de bossen wandelen en hun bewoners ontdekken.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
70%
Origineel
70%
Cultureel
60%
Adrenaline
40%
Vergelijkbare activiteiten in Málaga Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Málaga

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.