Granada wandeltocht met Alhambra (tuinen of paleis) van Málaga
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Granada wandeltocht met Alhambra (tuinen of paleis) van Málaga
/ Spain / Andalusia / Málaga / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Granada wandeltocht met Alhambra (tuinen of paleis) van Málaga

Variable
Te voet
E-Ticket
Over deze activiteit
Ontdek de prachtige stad Granada, het land van het Alhambra en de prachtige Generalife-tuinen, het tuinengebied aan het Alhambra, dat een plaats van recreatie en rust werd voor de Moslimkoningen en zijn Alcazaba, een wereld van erfgoed. We bezoeken het Charles V-paleis, een gebouw uit de Renaissance op de top van de heuvel van de Assabica, binnen de Nasrid-vesting van het Alhambra. Het gebouw is nooit een huis van een monarch geweest en bleef tot 1957 dakloos. Zodra we ons bezoek hebben afgerond, zullen we worden begeleid naar het historische centrum van Granada om de omgeving van de Koninklijke Kapel, de Alcaiceria, Corral del Carbon, de kathedraal, enz. Te verkennen ... De gids biedt je de vrije tijd om te genieten van de beroemde gastronomie, de zogenaamde 'tapas' tot de terugkeer. Kies de optie Alhambra Palace Tour om een ​​volledig bezoek aan Alhambra te verzekeren: het Alhambra, een Moorse citadel en paleis, werd gebouwd in de 13e eeuw. Het is uitgeroepen tot werelderfgoed door de UNESCO en het is het meest gerenommeerde gebouw van de Andalusische islamitische historische erfenis. Het werd paleis, citadel en fort, en was de residentie van de Nasrid sultans en hun hoge functionarissen, inclusief dienaren van het hof en elite soldaten in de 13e en 14e eeuw.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
80%
Sport
25%
Vergelijkbare activiteiten in Málaga Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Málaga

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.