Malaga stadsfietstocht
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Malaga stadsfietstocht
/ Spain / Andalusia / Málaga / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Malaga stadsfietstocht

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
Als je geen seconde wilt verspillen, of simpelweg niet veel tijd hebt om in de stad door te brengen, is de absoluut beste manier om het gebied te bezoeken met een bliksemsnelle tocht per fiets! Malaga heeft een mix van Phoenicisch, Romeins en Arabisch, waardoor het een echt speciaal gevoel heeft.
Plan:
De perfecte manier om de grootste schatten van deze prachtige stad te ontdekken. We rijden door de warren als straten van het historische centrum, met zijn bruisende caféleven en prachtige architectuur. In slechts drie uur zien, moeten de meest vitale monumenten van Malaga te zien .; van het Alcazaba en het indrukwekkend complete Romeinse theater tot de geboorteplaats van Picasso. Terwijl de straten zich openen voor het indrukwekkende uitzicht op het nieuwe havengebied vervolledigen we onze rondleiding langs het beroemdste strand van de stad: de Malagueta. Een geweldige Tour geschikt voor het hele gezin.
Moeilijkheidsgraad: laag
Terrein: vlak, fietspad, stedelijke straten
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
65%
Sport
55%
Cultureel
30%
Vergelijkbare activiteiten in Málaga Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Málaga

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.