Tanger dagtour door de Costa del Sol
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
SAVE 10%
Tanger dagtour door de Costa del Sol
/ Spain / Andalusia / Málaga / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Tanger dagtour door de Costa del Sol

Variable
Hele dag
Over deze activiteit
Nadat u bent opgehaald bij uw hotel of bij een ontmoetingsplaats, starten we onze busreis van de Costa del Sol naar Tarifa . We stappen aan boord van de Fast Ferry vanuit de haven van Tarifa en varen over de Straat van Gibraltar . Als we eenmaal in Tanger zijn aangekomen, beginnen we met een wandeling rond de kleine souk om een ​​breed scala aan mediterrane groenten en fruit, specerijen, gedroogd fruit, enz. Te vinden. Vervolgens zal de groep de Medina (oude stad) en de Kasbah ( oude vesting) om zijn rijke architectuur te ontdekken. Daarna nemen we een pauze om de slangenbezweerders te zien en wat vers brood te proeven bij een van de mooie lokale bakkerijen. Daarna zullen we genieten van een traditionele lunch aangeboden in een typisch Marokkaans restaurant . Later zullen we naar de bazaar worden geleid, waar u geïnformeerd wordt over de verschillende soorten tapijten en lokaal handwerk. Daarna zal de groep genieten van een bustocht langs de promenade aan de boulevard, Avenue Mohamed V , het Severo Ochoa Institute , de Portugese , Amerikaanse , Italiaanse en Spaanse wijken en het Koninklijk Paleis . Op weg naar de Atlantische kust zullen we een bezoek brengen aan de Necropolis van Punico Roman, waar u kunt genieten van enkele van de beste uitzichten over de Straat van Gibraltar en de graftombes kunt zien die dateren uit de Romeinse tijd. Daarna stoppen we bij Kaap Spartel , waar de wateren van de Middellandse Zee en de Atlantische Oceaan samenkomen. We zullen doorgaan naar de grotten van Hercules en stoppen bij een Atlantische duin om foto's te maken en de kamelen te berijden (optioneel). Uiteindelijk passeren we het rijke deel van de stad voordat we terugkeren naar de haven van Tarifa. OPMERKING: als u wilt, kunt u deze tour ook in kleine groepen doen (alleen in het Engels).
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
70%
Anonymous
Anoniem

Málaga

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.