Privéstadstour van een halve dag in Málaga met tapas
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Privéstadstour van een halve dag in Málaga met tapas
/ Spain / Andalusia / Málaga / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans

Privéstadstour van een halve dag in Málaga met tapas

3 h
Privé
Halve dag
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
In Málaga kunt u monumenten van Feniciërs, Romeinen en Arabieren bezoeken. Cultuur, gastronomie, parken, natuurgebieden, stranden, winkelen, feesten en nog veel meer. Málaga is gewoon geweldig in alle opzichten. Geniet van uw bezoek.
We beginnen vanaf Plaza la Marina waar u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de haven van Málaga en de historische wijk. Daarna naar Mercado Atarazanas (Ataranzas markt), zo genoemd omdat deze op de plek staat waar de Nasrid-werven (d.w.z. ataranzas) stonden. De hoofdingang is bewaard gebleven. Ze zeggen dat als u een stad wilt leren kennen, u als eerste de markt moet bezoeken.
Calle Larios en Plaza la Constitución vormen de iconische Calle Larios, Málaga's belangrijkste winkelstraat waar 's werelds toonaangevende merken hun winkels hebben. Daarna loopt u deze uit tot Plaza de la Constitución, het hart van de historische wijk. Optioneel: Wij raden u aan Churros con Chocolate te proberen (ongeveer € 3 per persoon, niet inbegrepen in de prijs).
De kathedraal: Hoewel de werkzaamheden aan de kathedraal begon de gotische periode (16de eeuw) op het terrein van de oude Arabische moskee begonnen, is het gebouw in Renaissance-stijl en is het nog altijd niet voltooid (entree niet inbegrepen € 5 per persoon. ). Vervolgens naar de Alcazaba, gebouwd tussen de 11e en 15e eeuw. Dit was het fort-paleis van de Moorse heersers. Het bevindt zich op de plek van een eerder Fenicisch gebouw aan de voet van de berg Gibralfaro, een mooi uitzicht op de stad. (Entree inbegrepen)
Wij vervolgen onze tour met een bezoek aan het Romeins Theater, een essentiële bezienswaardigheid. Gebouwd in de eerste eeuw voor Christus en in gebruik tot de derde eeuw na Christus. Na de recente restauratie wordt Málaga’s Romeins Theater weer gebruikt voor voorstellingen. Plaza de la Merced waar het aansluit op de Málaga Picasso-route. Doel: Fundación Picasso (Picasso-stichting) Museo Casa Natal. (Museum in het geboortehuis van Picasso)
Na wat vrije tijd, gaan we naar een van de bar-restaurants voor een typische Spaanse tapa (inbegrepen bij de prijs, één drankje en één gratis tapa). De tour eindigt wanneer u wordt afgezet bij het centraal gelegen Plaza Marina .
(Optioneel, niet inbegrepen: Wij laten u zien hoe u bij Castillo de Gibralfaro komt, waar u kunt genieten van een panoramisch uitzicht over Málaga ).
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Professionele gids
 • Plaatselijke gids
 • Culinaire proeverij: een drankje en tapa per persoon
 • Ingang van fort Alcazaba en het Nasrid-paleis.
Niet inclusief
 • Transport naar/van bezienswaardigheden
Aanvullend
 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
 • Rolstoeltoegankelijk
 • Dit is een privétour/activiteit. Alleen uw groep neemt deel
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
80%
Beoordelingen
4.5
4
C
C J Emerson E
5 | 2017-03-17

Our guide, Mohammed, is very knowledgeable and was very generous in explaining the history and background of the city. We enjoyed his tour immensely, as he covered the context as well southern Spain. We now see Malaga in a new light, which would take us weeks to discover. Very highly recommended.

Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Biking
Collecties
Biking 22 Activiteiten
Caminito del Rey
Collecties
Caminito del Rey 22 Activiteiten
Costa del Sol
Collecties
Costa del Sol 20 Activiteiten
Flamenco show
Collecties
Flamenco show 14 Activiteiten
Segway
Collecties
Segway 19 Activiteiten
Tours from Málaga
Collecties
Tours from Málaga 130 Activiteiten
Museums
Collecties
Museums 14 Activiteiten
Ronda
Collecties
Ronda 43 Activiteiten
Wine tasting
Collecties
Wine tasting 15 Activiteiten
Gibraltar
Collecties
Gibraltar 13 Activiteiten
Alles bekijken 16 Collecties
Anonymous
Anoniem

Málaga

 • Informatie & Tips
 • Collecties
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.