Rap springervaring
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Rap springervaring
/ Australia / Victoria / Melbourne / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Rap springervaring

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
Rap springen is voorwaarts abseilen - het is net alsof je gezicht draait - eerst langs de zijkant van een gebouw. In tegenstelling tot Spiderman wordt u echter veilig vastgebonden en aan een touw vastgehouden. Rapspringen, of abseilen, werd oorspronkelijk gebruikt in het Australische leger, waardoor soldaten met hun gezicht naar beneden konden afdalen langs een klif om te zien waar ze heen gingen. Tegenwoordig wordt het zelden gebruikt, maar deze afdaling biedt je de kans om veilig en onder begeleiding van een expert deel te nemen aan deze adembenemende ervaring. Op de dag van uw abseilen ervaring, zult u worden ontmoet door uw deskundige gidsen in het hart van Melbourne. Als het jouw beurt is om de muur af te varen, zal jouw gids je aan de nodige veiligheidsuitrusting vastmaken. Binnenkort balanceer je op de rand van een zuiver verticaal oppervlak, met alleen je moed en de afgelegen grond voor je! Drie sprongen zijn inbegrepen in deze ervaring en camera's zijn welkom. U kunt foto's maken vanaf de bovenkant van het gebouw of vanaf de grond. Rap springen volgt de strengste richtlijnen in veiligheidsprocedures, en u zult volledig worden geïnstrueerd en worden voorzien van alle goedgekeurde apparatuur en dalende uitrusting van de dag. Een marshal regelt de veiligheid vanaf de top van het gebouw en een rem persoon controleert de onderkant van het gebouw, waardoor een perfect veilige abseil wordt gewaarborgd. Het enige wat je hoeft te doen is je gevoel voor avontuur op te bouwen en je superheldenfantasieën te leven terwijl je verder gaat op deze spannende afdaling, halsoverkop om de grond te ontmoeten.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Sport
55%
Adrenaline
55%
Origineel
55%
Toerisme
30%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Great Ocean Road
Collecties
Great Ocean Road 85 Activiteiten
Original
Collecties
Original 42 Activiteiten
Phillip Island & Penguin Parade
Collecties
Phillip Island & Penguin Parade 58 Activiteiten
Pub, Bar & Nightlife
Collecties
Pub, Bar & Nightlife 17 Activiteiten
Yarra Valley
Collecties
Yarra Valley 46 Activiteiten
Puffing Billy Steam Train
Collecties
Puffing Billy Steam Train 14 Activiteiten
City Pass
Collecties
City Pass 20 Activiteiten
Highlight & Sightseeing
Collecties
Highlight & Sightseeing 25 Activiteiten
Walking Tour
Collecties
Walking Tour 29 Activiteiten
Gourmet
Collecties
Gourmet 65 Activiteiten
Alles bekijken 31 Collecties
Anonymous
Anoniem

Melbourne

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.