Everglades Airboat ride met Biscayne Bay boottocht en transport
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Everglades Airboat ride met Biscayne Bay boottocht en transport
/ United States / Florida / Miami-Dade County / Miami / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Everglades Airboat ride met Biscayne Bay boottocht en transport

Variable
Over deze activiteit
Een reis naar Miami is niet compleet zonder een bezoek aan de Everglades, de natuur op zijn best. Deze tour biedt een spectaculaire reis naar de wereldberoemde Everglades en een boottocht die de unieke combinatie van kustlijn en skyline van Miami laat zien. Tijdens deze tour wordt je getrakteerd op twee memorabele ervaringen: een ochtendbezoek aan het Everglades National Park en de Biscayne Bay Boat Tour. Reis door de stille natuur van de natuur, bestaande uit 1,2 miljoen hectare graslanden en hardhouten hangmatten aan boord van een comfortabele luchtboot. Je ervaren kapitein (en gids) van een airboat vertelt een rit van dertig minuten terwijl je door de wildernis van Everglade glijdt. In dit unieke ecosysteem ontmoet je adembenemende panoramische uitzichten, weelderige vegetatie en rust. Kijk uit voor alligators, inheemse flora en fauna, evenals andere exotische dieren in hun habitat. Na de tocht met de airboat, bekijk je de alligator-wildshow met voldoende tijd om het jungle-wandelpad vol met alligator-exposities te ervaren. Deze locatie heeft overal voldoende faciliteiten, een restaurant en een cadeauwinkel. Het is een onvergetelijk en opwindend avontuur. Bekijk daarna Miami vanuit de tropische wateren van Biscayne Bay - een onvergetelijk uitzicht. Bekijk tijdens deze cruise de skyline van de stad, Fisher Island, Miami Beach en het cruiseschip en de vrachtdistricten van de haven van Miami. Zie ook de huizen van de rijken en beroemdheden, waaronder Gloria Estefan, Shaquille O'Neal, P Diddy, Rosie O'Donnell en nog veel meer. Alle schepen hebben voldoende zitplaatsen zowel binnen als buiten. Lagere salons zijn ingesloten, voorzien van airconditioning en hebben alle faciliteiten. De bovenste dekken zijn open lucht met gedeeltelijke zonneschermen. Frisdranken, bier, wijn, cocktails en snacks zijn verkrijgbaar aan boord.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Origineel
80%
Adrenaline
60%
Cultureel
30%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Yacht, Boat & Cruise
Collecties
Yacht, Boat & Cruise 125 Activiteiten
Key West
Collecties
Key West 46 Activiteiten
Food tour
Collecties
Food tour 39 Activiteiten
Shopping
Collecties
Shopping 12 Activiteiten
Art & Culture
Collecties
Art & Culture 49 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus 25 Activiteiten
Little Havana
Collecties
Little Havana 29 Activiteiten
Original
Collecties
Original 22 Activiteiten
Water adrenaline
Collecties
Water adrenaline 41 Activiteiten
Helicopter & Airplane
Collecties
Helicopter & Airplane 22 Activiteiten
Alles bekijken 23 Collecties
Anonymous
Anoniem

Miami

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.