Gator Nights: 60-minuten durend propellorboot-avontuur
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Gator Nights: 60-minuten durend propellorboot-avontuur
/ United States / Florida / Miami-Dade County / Miami / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Gator Nights: 60-minuten durend propellorboot-avontuur

Variable
Over deze activiteit
"Lach nooit naar een krokodil", zong Peter Pan ooit. Gelukkig geldt dat niet voor alligators. Test het zelf tijdens jouw adembenemende, nachtelijke avontuur op Florida's Everglades. Een uur lang word je rondgeleid door een doolhof van glazige wateren, op zoek naar de oplichtende ogen van rondzwemmende, prehistorische alligators. Tip: houd je handen binnenboord!
De Everglades is een waterrijk ecosysteem van ruim 809.000 hectare. Het natuurgebied spant zich uit van Centraal Florida, bij Orlando, helemaal tot het zuiden, bij Florida Bay. Ontdek een deel van de Everglades en wie weet spot je wel een van haar vele bijzondere bewoners. Het krioelt er immers van geweldige dieren!
Nog nooit op een propellorboot gezeten? Dan wordt het een nog bijzonderdere ervaring. De op maat gemaakt boten suizen sierlijk over de waterpaden.
Je zult meer zien dan alleen alligators. Het waterrijke moeras komt 's nachts tot leven, dus bereid je voor op een bezoekje van allerlei soorten nachtelijke dieren. Op je ontdekkingstocht door een van de meest exclusieve delen van de Everglades spot je misschien wel een West-Indiase zeekoe, tuimelaars (dolfijnen) of zelfs een West-Burmese python.
De dappere kapitein maakt je middels aanwijzingen attent op de meest bijzondere plekjes, en vergeet ook vooral niet te luisteren naar zijn of haar interessante verhalen over het park. Leer hoe de oorspronkelijke Seminole bewoners hier, in de groene wildernis, ooit succesvol samenleefden met de panters. Hou wel te allen tijde je ogen open, want sommige dieren zie je misschien maar één keer in je leven!
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
80%
Origineel
75%
Adrenaline
55%
Sport
35%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Yacht, Boat & Cruise
Collecties
Yacht, Boat & Cruise 125 Activiteiten
Key West
Collecties
Key West 46 Activiteiten
Food tour
Collecties
Food tour 39 Activiteiten
Shopping
Collecties
Shopping 12 Activiteiten
Biscayne Bay
Collecties
Biscayne Bay 26 Activiteiten
Art & Culture
Collecties
Art & Culture 49 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus 25 Activiteiten
Little Havana
Collecties
Little Havana 29 Activiteiten
Original
Collecties
Original 22 Activiteiten
Water adrenaline
Collecties
Water adrenaline 41 Activiteiten
Alles bekijken 23 Collecties
Anonymous
Anoniem

Miami

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.