Privé wandeling van 1,5 uur: Vertical Forest, 10 Corso Como en Piazza del Duomo
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Privé wandeling van 1,5 uur: Vertical Forest, 10 Corso Como en Piazza del Duomo
/ Italy / Lombardy / Metropolitan City of Milan / Milan / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Privé wandeling van 1,5 uur: Vertical Forest, 10 Corso Como en Piazza del Duomo

Variable
Privé
Te voet
E-Ticket
Over deze activiteit
Eerste keer in Milaan? Vraagt u zich af waar te gaan en wat te zien in deze prachtige stad? Met deze privé- en gepersonaliseerde rondleiding krijgt u de juiste introductie tot de stad. Deze privétour brengt u en uw gezin naar de beste plekjes van Milaan. Je leert over zijn rijke cultuur, prachtige kunst en gastvrije mensen.
Ontmoet en groet met je favoriete lokale gids op Piazza Gae Aulenti, een symbool van Milaan "van de toekomst". Trek de stad in en bezoek enkele verborgen plekken tussen de belangrijkste bezienswaardigheden. Begin in het nieuwe deel van de stad en passeer Bosco Verticale - een duurzaam woongebouw en 10 Corso Como, een trendy conceptwinkel en bewonder de prachtige binnenplaats.
Ga naar het oude deel van de stad en passeer Porta Garibaldi, een neoklassieke boog gebouwd in 1825. Onderweg ontdekt u plekken die alleen bij de plaatselijke bevolking bekend zijn, maak een wandeling langs prachtige kerken en een oude wijnkelder. Je lokale gids zal je verrassen met een heleboel interessante verhalen over alle plaatsen die je bezoekt.
Op weg naar Piazza Mercanti, het centrale plein van het middeleeuwse Milaan, passeert u Castello Sforzesco. Dit iconische gebouw, gebouwd in de 15e eeuw door Francesco Sforza, was later de thuisbasis van de Sforza-dynastie die de Renaissance Milaan regeerde. Je krijgt alle antwoorden van je privégids, vraag het gewoon!
Je tour eindigt op de Piazza del Duomo, het belangrijkste plein van Milaan. Op zoek naar een chique plek om te eten of de beste bar om te genieten van een drankje? Vraag je privégids, ze weten alles over hun geliefde stad. Van het vinden van het beste restaurant tot wat je niet mag missen, ze geven je de beste inzichten om je reis onvergetelijk te maken!
De geweldige lokale bevolking kan niet wachten om je kennis te laten maken met hun geweldige stad en lokale tips met je te delen.Dit is het planTrefpunt: Piazza Gae Aulenti - Ontmoet uw lokale gastheer op het ultramoderne piazzaStop 1: Corso Como - Duik in de coolste concept store in MilaanHalte 2: Porta Garibaldi - Maak een wandeling onder één van de oudste stadspoorten in neoklassieke stijlStop 3: Chiesa Santa Maria Incoronata - Leer meer over het romantische verhaal van de tweelingkerkgebouwen die dateren uit de 15e eeuwHalte 4: Basiliek van San Simpliciano - Bewonder op een van de vier kerken gebouwd door bisschop Ambrose van buitenafHalte 5: Klooster van San Simpliciano - Neem een kijkje in de schoonheid van de verborgen binnenplaatsenHalte 6: Wijnwinkel N'Ombra de Vin - Bekijk deze multifunctionele ruimte die gastheer is geweest voor de troepen van Napoleon en MozartHalte 7: Piazza San Marco met de kerk van San Marco - Ga naar de grootste kerk in Milaan na de DuomoHalte 8: Pinacoteca di Brera - Ontdek waar de hoofdcollectie van de renaissancekunst in Italië zich in het hart van het Brera-district bevindtHalte 9: Sforza Castle - Wandel langs wat eens een van de grootste citadellen van Europa wasHalte 10: Piazza Mercanti - Stap uit de drukke straten om deze pittoreske hoek van Milaan te zienStop 11: Piazza del Duomo - Beëindig je tour hier in het hart van Milaan
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
75%
Sport
25%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Leonardo da Vinci
Collecties
Leonardo da Vinci 11 Activiteiten
Leonardo's Last Supper
Collecties
Leonardo's Last Supper 56 Activiteiten
Art & Culture
Collecties
Art & Culture 12 Activiteiten
Lake Como & Bellagio
Collecties
Lake Como & Bellagio 31 Activiteiten
Other trips
Collecties
Other trips 40 Activiteiten
Duomo Cathedral
Collecties
Duomo Cathedral 41 Activiteiten
Train
Collecties
Train 17 Activiteiten
Museums
Collecties
Museums 9 Activiteiten
Wine tasting
Collecties
Wine tasting 34 Activiteiten
Isola Bella & Isola Madre
Collecties
Isola Bella & Isola Madre 4 Activiteiten
Alles bekijken 28 Collecties
Anonymous
Anoniem

Milaan

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.