Torens en Stadsmuren van Aigues-Mortes
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Torens en Stadsmuren van Aigues-Mortes
/ France / Occitanie / Hérault / Montpellier / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Torens en Stadsmuren van Aigues-Mortes

Variable
Over deze activiteit
Klim omhoog bij de woontoren van Saint Louis en loop rond in de middeleeuwse stad Aigues-Mortes. Het was ooit een haven en later een gevangenis. Bezoek de forten in deze middeleeuwse stad en krijg een beeld van het leven in de 13e eeuw.
Je zou bijna verwachten dat men hier in middeleeuwse kledij op paarden rondrijdt. Aigues-Mortes ziet er nog bijna hetzelfde uit als in de Middeleeuwen.
Loop rond en verken de verdedigingsmuren. Bekijk de gotische kerk Notre-Dame-des-Sablons. Deze is gebouwd in de 13e eeuw en werd later gebruikt als graansilo. Wandel door de Grande Rue Jean Jaurès, neem een drankje in een café, of struin langs de vele winkeltjes onderweg naar het hart van deze ommuurde stad.
Bekijk het centrale plein. Op het Place Saint-Louis vind je een fontein met 4 dolfijnen en een standbeeld van Saint-Louis zelf. Er is veel te zien op deze prachtige plek, dus bereid je voor op een dagje middeleeuwen!
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
80%
Cultureel
75%
Origineel
20%
Sport
20%
Vergelijkbare activiteiten in Montpellier Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Montpellier

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.