CityPass Moskou
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
CityPass Moskou
/ Russia / Moscow / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

CityPass Moskou

Variable
Over deze activiteit
Met deze handige city pass kun je je makkelijk door Moskou bewegen en heb je gegarandeerd snelle toegang tot de topattracties van deze stad. Bekijk beroemde plaatsen zoals het Kremlin, de Sint-Basiliuskathedraal, de Tretjakovgalerij, de staatsgalerij van Solyanka en nog veel meer. Bekijk zes van de beroemdste stadsmonumenten en bezoek 41 musea, plus je kunt ook nog eens een ritje maken met een dubbeldekker maken of aan boord van een riviercruise stappen. En dat allemaal met één simpele pas!
Ga naar de Sint-Basiliuskathedraal, gelegen aan het beroemde Rode Plein, en bekijk de opvallende, bolvormige torens. Slenter daarna over het plein naar de beroemde musea van het Kremlin.
Bezoek de Tretjakovgalerij en bekijk meer dan 170.000 werken van de hand van Russische kunstenaars zoals Kandinsky, Chagall en Popova. Plus, je krijgt ook toegang tot de staatsgalerij van Solyanka waar wereldberoemde animaties en bijzondere hedendaagse kunst te zien is.
En dat is nog lang niet alles: ook een ritje in een dubbeldekker en een cruise op de Radisson Royal Flotilla zijn inbegrepen bij deze citypass. Beide uitstapjes bieden een nieuw, sensationeel perspectief op de stad, de een vanaf de prachtige straten van Moskou, de ander vanaf het glinsterende water. Ontdek je de stad liever per voet? Wandel dan mee met de drie verschillende stadswandelingen en leer alles over de historie van deze geweldige stad.
Last but not least krijg je ook nog een gratis reisgids en stadsplattegrond, 10% korting in 18 restaurants en een simkaart die 24 uur lang geldig is. Dit is de manier om alles uit je citytrip naar de Stad van 1600 Kerken te halen.
De onderstaande musea en attracties zijn inbegrepen:
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
70%
Origineel
55%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Tours & Excursions
Collecties
Tours & Excursions 158 Activiteiten
Walking tour
Collecties
Walking tour 42 Activiteiten
Kremlin
Collecties
Kremlin 37 Activiteiten
Metro tour
Collecties
Metro tour 23 Activiteiten
Car & Bus
Collecties
Car & Bus 12 Activiteiten
Red Square
Collecties
Red Square 22 Activiteiten
Soviet Moscow
Collecties
Soviet Moscow 24 Activiteiten
Churches & Monasteries
Collecties
Churches & Monasteries 16 Activiteiten
Diamond Fund
Collecties
Diamond Fund 3 Activiteiten
By night
Collecties
By night 8 Activiteiten
Alles bekijken 18 Collecties
Anonymous
Anoniem

Moskou

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.