Dagtrip vanuit Parijs naar Londen met de Eurostar, inclusief riviercruise over de Thames
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Dagtrip vanuit Parijs naar Londen met de Eurostar, inclusief riviercruise over de Thames
/ France / Île-de-France / Paris / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Dagtrip vanuit Parijs naar Londen met de Eurostar, inclusief riviercruise over de Thames

1 day
Populair
Hele dag
Met de trein
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
U ontmoet uw gids vroeg in de ochtend in het centrum van Parijs. Hier ontvangt u uw retourticket voor de trein en wordt u naar het station begeleid, waar u met de Eurostar van 8:13 uur vertrekt naar Londen. De treinreis duurt 2 uur en 15 minuten. U arriveert rond 9:30 uur in Londen.

Bij aankomst op station St Pancras in Londen maakt u kennis met uw Londense gids van wie u uw kaartje krijgt voor de hop-on hop-off sightseeingtour. De gids begeleidt u naar de bushalte op station St Pancras. Hierna hebt u vrije tijd om deze geweldige stad op eigen gelegenheid te verkennen en uw dag verder zelf in te delen. Voor de hop-on hop-off tour neemt u de zwarte lijn Station Connector naar de gewenste halte. U kunt eventueel bij de halte Baker Street overstappen op de rode lijn. Stap aan boord van de dubbeldekkerbus voor het begin van uw sightseeingtour. Klik op 'Aanvullende informatie' voor een plattegrond van de routes.

Tijdens de rit door de stad krijgt u een overzicht van de bezienswaardigheden en de geschiedenis van Londen via het commentaar dat in meerdere talen beschikbaar is. U kunt bij elke halte uit- en instappen als u een bepaald gedeelte van de stad te voet wilt verkennen. De hoogtepunten die u in Londen kunt bezichtigen zijn Buckingham Palace, de Big Ben, Westminster Abbey, de Tower of London, Houses of Parliament, Piccadilly Circus en Trafalgar Square.

Neem een pauze van de toeristische route en ga heerlijk wandelen door het centrum, bezoek een museum of geniet van een traditionele Engelse maaltijd in een lokale pub. De keuze is aan u!

Met uw kaartje voor de hop-on hop-off tour kunt u ook een boottocht over de Theems maken. Stap uit bij de halte Westminster en begin hier uw boottocht op een van de bekendste rivieren ter wereld, waarbij u de stad vanuit een heel ander perspectief kunt bekijken.

U hebt acht uur de tijd om Londen te bezichtigen. Zorg ervoor dat u aan het eind van de dag voldoende tijd overhoudt om de weg terug te vinden naar het treinstation St Pancras, waar u met de Eurostar weer naar Parijs reist. U komt in de avond weer aan op station Gare du Nord.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Retourticket voor de Eurostar
 • Meet-and-greet-service op station St Pancras in Londen
 • Hop-on hop-off bustour in Londen
 • Boottocht over de Theems
Niet inclusief
 • Entree
 • Fooien (optioneel)
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
Aanvullend
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Op de dag van de trip hebt u een geldig paspoort nodig
 • Voordat u de grens passeert, MOET u navragen wat de visumvereisten zijn en ervoor zorgen dat u hieraan voldoet. Alle visumvereisten zijn de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf
 • De treintijden kunnen worden gewijzigd, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • In de metro en op de straten in Londen kan het tijdens de spitsuren zeer druk zijn. Zorg er daarom voor dat u ruim van tevoren teruggaat naar station St Pancras, zodat u de Eurostar terug naar Parijs niet mist. U wordt niet begeleid door een gids, dus u moet er zelf voor zorgen dat u op tijd terug bent in de vertreklounge.
Kenmerken
Toerisme
100%
Cultureel
70%
Beoordelingen
3.5
360
S
Sabrina C
3 | 2019-08-07

When we arrived at the train station, we met up with 2 other confused couples looking for our meeting spot and person to meet. He finally arrived late, hushing us that it would all work out. Anyway, you are given vouchers in an envelope and directed to a train. You are then met at the train station and instructed to meet back at that exact spot at a certain time, to not miss the train. That is understandable. There was not enough time to use all the vouchers. We opted for the Big Bus Tour of London, but with traffic it took almost two hours. I do not think that this tour was worth the money.

a
alma_aramburo
2 | 2019-07-03

Trip was fine but I had to pay 23pounds for the entrance of Westminster Abbey while the ticket says it's included.

Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Eiffel tower
Collecties
Eiffel tower 167 Activiteiten
Louvre museum
Collecties
Louvre museum 196 Activiteiten
City tour
Collecties
City tour 83 Activiteiten
Moulin Rouge
Collecties
Moulin Rouge 42 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus 55 Activiteiten
Seine River cruise
Collecties
Seine River cruise 227 Activiteiten
Versailles
Collecties
Versailles 207 Activiteiten
With a local
Collecties
With a local 79 Activiteiten
Other museums
Collecties
Other museums 107 Activiteiten
Walking tour
Collecties
Walking tour 179 Activiteiten
Alles bekijken 52 Collecties
Anonymous
Anoniem

Parijs

 • Informatie & Tips
 • Collecties
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.