Eiffeltoren-district: Culinaire proeverij, Les Invalides en de tuinen van Musée Rodin
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Eiffeltoren-district: Culinaire proeverij, Les Invalides en de tuinen van Musée Rodin

Eiffeltoren-district: Culinaire proeverij, Les Invalides en de tuinen van Musée Rodin

3 h
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Uw gids wacht u 's morgens op bij Les Invalides, waar u begint aan uw 3 uur durende wandeling door het centrum van Parijs. De nadruk van de tour ligt op het 7e arrondissement, aan de linkeroever van de Seine. Hier bevinden zich enkele van de beroemdste monumenten en bezienswaardigheden van Parijs, zoals de Eiffeltoren, Hôtel des Invalides en wereldberoemde musea, zoals het Musée Rodin.
Uw gids vertelt u over de geschiedenis van dit beroemde arrondissement, waar zich vanaf de 17e eeuw de leden van de Franse aristocratie vestigden en dat de nieuwe residentie voor de hoge adel werd. W andel door de prachtige beeldentuin van het Musée Rodin, met als pronkstuk het standbeeld De Denker. Bezichtig de musea en monumenten in de omgeving van Les Invalides, die inzicht geven in de militaire geschiedenis van Frankrijk. Bewonder de beeldbepalende koepel van Les Invalides, met daarin de tombe van Napoleon.
Leer het echte Parijs kennen wanneer u over drukke boulevards en door gezellige zijstraten slentert en maak het dagelijkse leven van de Parijzenaars van dichtbij mee. Stop bij verkopers van lokale producten voor drie proeverijen van bijvoorbeeld gebak en kaas en knoop een gesprekje aan met de producenten.

Bekijk de Eiffeltoren van dichtbij terwijl u door het open parklandschap van de Champ-de-Mars wandelt. Volg uw gids langs minder bekende routes rondom het bekendste bouwwerk van de stad.

Nadat u drie uur de verborgen geheimen van dit populaire en interessante deel van Parijs hebt verkend, eindigt uw tour bij de Champ-de-Mars.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Professionele gids
  • Toegang tot de tuinen van Musée Rodin
  • 3 Proeverijen van gerechten
  • Eén drankje
Niet inclusief
  • Fooien (optioneel)
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
  • Toegang tot bezienswaardigheden, tenzij aangegeven
  • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Deze rondleiding bestaat gedeeltelijk uit wandelingen
Kenmerken
Eten
70% Toerisme
55% Cultureel
55% Origineel
35%
Beoordelingen
5.0
3
P
Peter H
5 | 2015-07-20

An excellent tour that I felt really gave insight into the way normal Parisians live, as well as highlighting some of the best things about Paris and France in general. The guide was fantastic and very knowledgable about all of the areas we visited and was more than willing to discuss daily life in France with me we had a great chat about life in France vs the United States where I am from. Highly recommend taking this tour for a balanced look at life in Paris and some beautiful sites as well.

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen