Essentiële dinercruise in Parijs
Variable
Diner
E-Ticket
Over deze activiteit
Bestuur aan de voet van de Eiffeltoren voor een onvergetelijke Dinner Cruise van 1.15 uur om de essentie van Parijs langs de Seine te zien. Het eigentijdse ontwerp van de glazen boot zal u toelaten om de majestueuze en ongewone kanten van Parijs te ontdekken door de panoramische overkapping, evenals de beroemde kades van de Seine! Bewonder ook het Grand Palais, het Louvre, de Obelisk, de Notre Dame kathedraal en nog veel meer ... Een achtergrondmuziek van bekende Franse en internationale klassiekers begeleidt u bij de ontdekking van de hoofdstad terwijl u geniet van een smakelijke traditionele keuken die aan boord wordt bereid met seizoensgebonden producten. Menu herfst / winter 2016 BEGINNER
Velouté van pompoen, mushroom royale en geroosterde pompoenpitten
Gevogeltepaté met foie gras in een korstdeeg geserveerd met een rode ui en druivenmoes
Gebakken ei met champignons en kastanjes, bourguignonsaus en een sneetje onderdompelend brood met porcini-champignonboter
Beluga-linzensalade met half gerookte halfgekookte zalm en een kruidenvinaigrette HOOFDGERECHT
Zoute kabeljauw en schelvisbrandade met Taggiasca-olijven en een dragonolie-emulsie
Gestoofde biefstuk met daube saus, gestoofde groenten en crème van broccoli
Gevogelte opperst met een korst met kruidenkorst, spelt en citroenconfit
Pollack steak geserveerd met zwarte rijst en kreeftensaus NAGERECHT
Kaas Ossau Iraty geserveerd met zwarte kersenjam
Kleine pot café liégeois crème geserveerd met een amandel financier cake
Exotische fruit savarin cake geserveerd met een rum siroop
Gepocheerde peer met gekruide rode wijn, walnoot en amandelkruimel
Chocolade karamel taart
Meer lezen
Minder lezen
Velouté van pompoen, mushroom royale en geroosterde pompoenpitten
Gevogeltepaté met foie gras in een korstdeeg geserveerd met een rode ui en druivenmoes
Gebakken ei met champignons en kastanjes, bourguignonsaus en een sneetje onderdompelend brood met porcini-champignonboter
Beluga-linzensalade met half gerookte halfgekookte zalm en een kruidenvinaigrette HOOFDGERECHT
Zoute kabeljauw en schelvisbrandade met Taggiasca-olijven en een dragonolie-emulsie
Gestoofde biefstuk met daube saus, gestoofde groenten en crème van broccoli
Gevogelte opperst met een korst met kruidenkorst, spelt en citroenconfit
Pollack steak geserveerd met zwarte rijst en kreeftensaus NAGERECHT
Kaas Ossau Iraty geserveerd met zwarte kersenjam
Kleine pot café liégeois crème geserveerd met een amandel financier cake
Exotische fruit savarin cake geserveerd met een rum siroop
Gepocheerde peer met gekruide rode wijn, walnoot en amandelkruimel
Chocolade karamel taart
Kenmerken
Eten
80%
Toerisme
60%
Uitgaansleven
60%
Water
15%
Collecties
Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Alles bekijken 52 Collecties
Klik om andere ervaringen te ontdekken
Alles bekijken
Collecties
Eiffel tower
167 Activiteiten
Collecties
Louvre museum
196 Activiteiten
Collecties
City tour
83 Activiteiten
Collecties
Moulin Rouge
42 Activiteiten
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus
55 Activiteiten
Collecties
Versailles
207 Activiteiten
Collecties
With a local
79 Activiteiten
Collecties
Other museums
107 Activiteiten
Collecties
Walking tour
179 Activiteiten
Collecties
Monet & Giverny
103 Activiteiten