Filmtour in Montmartre, Parijs
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Filmtour in Montmartre, Parijs

Filmtour in Montmartre, Parijs

2h30
Over deze activiteit
Kom naar metrostation Blanche in het noorden van Parijs voor uw ochtend- of avondtour door de wijk Montmartre. U wandelt met uw deskundige gids de heuvel op en op de top wordt u beloond met een prachtig uitzicht op de indrukwekkende Basilique du Sacré-Coeur.
Deze interessante, historische wijk is een geliefde plek onder kunstenaars en een populaire filmlocatie. Kom meer te weten over de geschiedenis van de film en ontdek waarom zo veel regisseurs dit deel van Parijs als filmlocatie hebben gekozen. Er is zelf een jaar geweest dat Parijs de locatie was voor meer dan 900 film- en tv-opnames, documentaires en reclamecampagnes!
Terwijl u door klinkerstraten wandelt langs eeuwenoude kerken, charmante winkeltjes, crêperies en elegante appartementsgebouwen met sierlijke bloembakken en ijzeren balkons, herkent u misschien enkele locaties uit de populaire, moderne film Midnight in Paris, met Owen Wilson en Rachel McAdams. Regisseur Woody Allen heeft in deze straten opnames gemaakt voor deze film die zich afspeelt in de jaren twintig van de vorige eeuw. Ook de Basilique du Sacré-Coeur is in deze film te zien.
Ontdek Café des 2 Moulins, de bar en het restaurant waar veel scènes van de film Amelie, met de Franse actrice Audrey Tautou, zijn opgenomen. U waant zich in de film wanneer u deze plek in het echt ziet!
Herinnert u zich Nicole Kidman in Moulin Rouge? De echte Moulin Rouge bevindt zich in Montmartre! U herkent deze attractie aan de rode windmolen op het dak. Uw gids beschrijft scènes uit de film en legt uit hoe de moderne vorm van de cancan zijn oorsprong vindt in Moulin Rouge.
Onderweg stapt u een lokaal café binnen voor een frisdrank, kop koffie of warme chocolade als onderdeel van uw filmervaring in Montmartre. Uw filmtour in Parijs eindigt weer bij metrostation Blanche.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Professionele gids
  • 1 frisdrank of warme drank
Niet inclusief
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Fooien (optioneel)
Aanvullend
  • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
Kenmerken
Toerisme
95% Cultureel
75% Origineel
45%
Beoordelingen
4.2
6
S
Susan R
4 | 2014-12-12

Wonderful guide, amazing tour.. thoroughly enjoyed it but do watch out for the gypsies! Our tour guide took very good care of us in this respect :) Such a buzzy place with so many stories..

C
Catherine C
5 | 2014-07-28

Discovered Montmartre like I never have before... Tour guide was brilliant!

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen