Gastronomie- en markttour met kleine groep in de wijk Bastille in Parijs
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Gastronomie- en markttour met kleine groep in de wijk Bastille in Parijs

Gastronomie- en markttour met kleine groep in de wijk Bastille in Parijs

3 h
Kleine groep
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Uw drie uur durende tour begint in het hart van de wijk Bastille, met een van de meest authentieke en traditionele markten van Parijs: Marché d'Aligre. Nadat u kennis hebt gemaakt met uw deskundige gids, begint u met een rustige wandeltocht door de wijk en bezoekt u ambachtelijke delicatessenwinkels van hoogwaardige kwaliteit, bezienswaardigheden waaraan de meeste toeristen voorbijlopen en natuurlijk de beroemde markt zelf.
Ga enkele van de beste patisserieën in Parijs binnen en proef overheerlijke Franse gebakjes en chocolaatjes. Loop daarna naar een iconische wijnbar die bekendstaat om het serveren van verse oesters bij een helder glas Muscadet-wijn. Tijdens uw kleine groepstour geniet u van zes proeverijen van verschillende gerechten in gastronomische winkels en op de markt.
Marché d'Aligre ligt midden in de wijk Bastille en een bezoek aan deze markt vormt ongetwijfeld het hoogtepunt van uw ochtend. De kosmopolitische markt bestaat uit twee delen, een overdekt gebied met de naam Marché Beauveau, en een groot buitenplein. De markt is enorm en het is lastig om te bepalen waar u precies heen moet. Gelukkig is uw deskundige gids er om u de beste kramen te laten zien! Er is ook tijd om de markt zelfstandig te verkennen en uw eigen gastronomische wensen te vervullen met leuke koopjes.
Voordat de tour eindigt, brengt uw gids u naar een minder bekend, verhoogd wandelpad door het park, opgebouwd van voormalige treinrails. Het prachtige park is alleen lokaal bekend en u eindigt de tour met het gevoel dat u de fascinerende wijk als een echte fijnproever uit de Bastille hebt leren kennen.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Professionele gids
  • 6 voedselproeverijen
  • 1 olijfolieproeverij
  • 1 wijnproeverij
  • Entree/toegang - Place de la Bastille
  • Entree/toegang - Marche d'Aligre
Niet inclusief
  • Fooi
  • Eten en drinken, tenzij anders vermeld
Aanvullend
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Moet 18 jaar oud zijn om alcohol te drinken
Kenmerken
Toerisme
90%
Eten
75%
Cultureel
55%
Origineel
45%
Beoordelingen
4.2
110
L
Lorenext
5 | 2018-03-11

this was one of the best food tours I have had!

A
Alyce G
5 | 2016-12-13

Charlotte was an absolute cracker of a guide with knowledge, enthusiasm and energy. It was great to learn about various French specialities and then shop for myself in the markets afterwards for my time in Paris in my studio. I throughly enjoyed this tour and would recommend this tour and Charlotte in particular as your guide.

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.