Helikoptertour Vaux-le-Vicomte vanaf Parijs inclusief culinair driegangendiner, champagne en terugreis per limousine
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Helikoptertour Vaux-le-Vicomte vanaf Parijs inclusief culinair driegangendiner, champagne en terugreis per limousine
/ France / Île-de-France / Paris / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Portugees

Helikoptertour Vaux-le-Vicomte vanaf Parijs inclusief culinair driegangendiner, champagne en terugreis per limousine

1 day
Diner
Champagne
’s Avonds
Over deze activiteit
Dit wordt een avond om nooit te vergeten! U wordt per privélimousine naar het prachtige 17e-eeuwse Château de Vaux-le-Vicomte gereden, waar u een bezoek brengt aan het kasteel en de tuinen voordat u kunt genieten van een gastronomisch diner bij kaarslicht. Bij het kasteel kunt u tot een uur lang in uw golfkar door de prachtige tuinen rijden. U kunt ook op uw gemak het kasteel bezichtigen.
Terwijl de zon ondergaat, worden de tuinen en het Château verlicht door meer dan tweeduizend kaarsen en hoort u klassieke muziek ter herinnering aan Lodewijk XIV en de 17e-eeuwse festiviteiten die hier werden gehouden. Vervolgens kunt u genieten van een 3-gangendiner bij kaarslicht dat wordt geserveerd in het restaurant Les Charmilles op het terrein van het terrein van het Château, inclusief een glas champagne en twee glazen rode of witte wijn of rosé. De chef maakt uitsluitend gebruik van seizoensproducten van de lokale markten om uw hoogwaardige gerechten te bereiden. Vegetarische en alcoholvrije opties zijn beschikbaar. En ten slotte kunt u dromen van alles wat u hebt gezien en bewonderd als u per limousine wordt teruggebracht naar uw hotel (of het afzetpunt van uw keuze in Parijs). Het grandioze en ontzagwekkende Château de Vaux-de-Vicomte is een van Europa's invloedrijkste en belangrijkste architectonische bezienswaardigheden. Vaux-le-Vicomte diende als inspiratie voor het Paleis van Versailles. Het werd gebouwd tussen 1658 en 1661 voor Nicolas Fouquet, minister van financiën onder koning Lodewijk XIV. Architect Louis Le Vau, landschapsarchitect André Le Nôtre en schilder/ontwerper Charles Le Brun werkten hier voor het eerst samen aan een grootschalig project. Deze samenwerking vormde het begin van de "Lodewijk XIV-stijl" in architectuur, interieurontwerp en landschapsontwerp. Dit unieke en betoverende bezoek is inclusief het schitterende interieur van het kasteel, met zijn prachtige privé-appartementen en weelderige statievertrekken. Het interieur is rijkelijk versierd met prachtige vergulde wanden, standbeelden, wandtapijten en de mooiste inrichting uit de regeerperiode van Lodewijk XIV. Het kasteel beschikt over ongelooflijk mooie, door Le Nôtre ontworpen tuinen, die ideaal zijn voor een rustige wandeling of een ritje met een golfkar. In de tuinen vindt u fonteinen, kanalen en stenen stoepranden, en een fascinerende optische illusie, waarmee de afstand wordt vervormd op basis van de plek waar u staat. Het Château de Vaux-le-Vicomte is om vele redenen beroemd, bijvoorbeeld omdat hier de huwelijksreceptie van Mittal, en van Eva Longoria en Tony Parker plaatsvond. Het was ook het kasteel van Hugo Drax in de James Bond-film Moonraker en werd gebruikt als achtergrond in meer dan 60 films, zoals Marie Antoinette van Sofia Coppola's. Dit adembenemende Château wordt beheerd door de vijfde generatie van dezelfde familie van eigenaren en de kans bestaat dat u Ascanio, Jean-Charles of Alexandre de Vogue tijdens uw bezoek tegenkomt, omdat ze regelmatig op het terrein aanwezig zijn.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Helikoptervlucht van Parijs naar Château de Vaux-le-Vicomte
 • Entree
 • Audiogids
 • Zelfstandige rit met golfkar (45 minuten)
 • Driegangendiner met een glas champagne en twee glazen wijn
 • Terugreis per limousine
 • Afzetten bij hotel
Niet inclusief
 • Fooien (optioneel)
 • Gids
Aanvullend
 • U ontvangt binnen 48 uur een boekingsbevestiging, afhankelijk van de beschikbaarheid
 • Helikopter: kinderen jonger dan 2 jaar kunnen bij hun ouders op schoot zitten. Per helikopter is plaats voor maximaal 2 kinderen jonger dan 2 jaar. Kinderen ouder dan 2 jaar tellen voor de helikopter mee als één persoon. De helikopter biedt plaats aan maximaal 4 personen.
 • Geef bij de boeking het menu van uw keuze op in het veld Speciale verzoeken bij het uitchecken. Geef ook eventuele allergieën, dieetwensen of verzoeken voor een kindermenu op bij uw boeking
 • Eén golfkar biedt plaats aan vier volwassen of drie volwassen en twee kinderen jonger dan 10 jaar. Bevinden zich in uw groep vijf personen ouder dan 10 jaar, dan kunt u twee golfkarren gebruiken.
 • Alle bestuurders moeten in het bezit zijn van een geldig rijbewijs.
 • Bij aankomst bij het kasteel dient u per golfkar een borgsom van EUR 200 te voldoen met uw creditcard.
 • Bij goed weer kunt u buiten dineren, anders wordt het diner in een tent geserveerd.
 • 's Avonds kan het koel worden; zorg dat u geschikte kleding draagt.
 • Uw limousine vertrekt om 23:30 uur vanaf Château de Vaux-le-Vicomte. Wilt u eerder worden opgehaald, neem dan ten minste 2 uur voor uw gewenste vertrektijd contact op met de ticketbalie van het kasteel.
 • Voor limousinevervoer wordt gebruikgemaakt van een Mercedes S-klasse (maximaal 3 personen), een Mercedes Viano (4-6 personen) of een gelijkwaardige auto.
Kenmerken
Origineel
95%
Adrenaline
90%
Toerisme
75%
Eten
60%
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Eiffel tower
Collecties
Eiffel tower 167 Activiteiten
Louvre museum
Collecties
Louvre museum 196 Activiteiten
City tour
Collecties
City tour 83 Activiteiten
Moulin Rouge
Collecties
Moulin Rouge 42 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus 55 Activiteiten
Seine River cruise
Collecties
Seine River cruise 227 Activiteiten
Versailles
Collecties
Versailles 207 Activiteiten
With a local
Collecties
With a local 79 Activiteiten
Other museums
Collecties
Other museums 107 Activiteiten
Walking tour
Collecties
Walking tour 179 Activiteiten
Alles bekijken 52 Collecties
Anonymous
Anoniem

Parijs

 • Informatie & Tips
 • Collecties
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.