Laat de wachtrijen achter u met een bezoek aan de Eiffeltoren en een boottocht over de rivier de Seine
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Laat de wachtrijen achter u met een bezoek aan de Eiffeltoren en een boottocht over de rivier de Seine

Laat de wachtrijen achter u met een bezoek aan de Eiffeltoren en een boottocht over de rivier de Seine

2h30
Populair
De wachtrij overslaan
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Geen wachtrij voor de Eiffeltoren: (1,5 uur)
Kies een begintijd in de ochtend of middag en ontmoet uw gids om aan uw Parijs Super Saver-tour te beginnen met een wandeling door de tuinen van het Trocadéro. Tijdens uw wandeling krijgt u verhalen te horen over de Eiffeltoren en leert u alles over de bouw ervan voor de Wereldtentoonstelling van 1889. In de beginjaren verafschuwden de Parijzenaren de toren, maar uiteindelijk veroverde die de harten van de plaatselijke bevolking en werd de toren het bekendste monument van de stad.

Sla de lange wachtrijen van de toren over met uw fast-accessticket en ga gelijk met de lift naar de tweede verdieping terwijl u anekdotes en verhalen over de geschiedenis van de Parijse monumenten onder u te horen krijgt. Wandel door de galerij met uw gids en geniet van het uitzicht op de Champs-de-Mars en de Tour Montparnasse.
Uw volgende belevenis heeft een flexibele starttijd. Dat betekent dat u gewoon naar de vooraf afgesproken ontmoetingsplek loopt (op ongeveer 200 meter afstand van de toren) op een moment dat in uw schema past.

Boottocht over de Seine (1 uur)
Ga aan boord van de boot vanaf de wal en relax op het dek of in de onderste salon terwijl u over de beroemde rivier vaart. De Seine loopt dwars door de stad en biedt enkele prachtige gezichten op Parijs en de oevers die een plaatsje op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO hebben veroverd.

Luister naar het onderhoudende commentaar terwijl u bezienswaardigheden bewondert zoals het Louvre, een monumentaal gebouw waar enkele van 's werelds beroemdste kunstwerken hangen. Houd uw fototoestel in de aanslag om foto's te maken van de Notre Dame (die op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO staat) en verbaas u over de bijzondere façade van La Conciergerie. Het voormalige koninklijk paleis en gevangenis huisvestte ooit enkele van de belangrijkste politieke gevangen van Frankrijk zoals Marie Antoinette en Napoleon III.

Na een uur varen op het water keert de boot terug naar het startpunt waar uw tour eindigt.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Professionele gids
 • Hoofdtelefoon om de gids duidelijk te horen
 • Snelle toegang met het ticket voor de Eiffeltoren
 • Rondleiding over de tweede verdieping van de Eiffeltoren
 • Riviercruise op de Seine
Niet inclusief
 • Ophalen en afzetten bij hotel
 • Eten en drinken
 • Fooien (optioneel)
Aanvullend
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • Er wordt een redelijk afstand gelopen; comfortabele schoenen zijn aan te bevelen
 • Het spijt ons dat we geen gasten met rolstoel of andere hulpmiddelen die speciale ondersteuning nodig hebben kunnen ontvangen. We kunnen ook geen wandel- of kinderwagens op onze groepsreizen ontvangen
 • Mogelijk zijn er op sommige locaties extra controles, vanwege aangescherpte beveiliging. Bij toegang tot deze locaties kan er sprake zijn van vertraging vanwege de verplichte beveiligingscontroles. Mogelijk zijn er ook beperkingen voor de grootte van de tassen die u mee naar binnen mag nemen. Om overlast te voorkomen en om te voorkomen dat u de toegang wordt geweigerd, raden we u ten zeerste aan om geen grote (hand)tassen of rugzakken mee te nemen tijdens de tour.
 • Houd er rekening mee dat het NIET mogelijk is om op de tweede verdieping van de Eiffeltoreneen kaartje te kopen voor toegang tot de top.
Kenmerken
Toerisme
75%
Cultureel
65%
Origineel
45%
Uitgaansleven
20%
Beoordelingen
4.5
650
M
Maurice V
5 | 2018-09-21

Great tour and very good guide

G
Galina S
5 | 2018-09-01

A must tour! The tour guy was amazing! View from Eiffel tower are so beautiful!!! Lots of fun!

C
Charlton V
5 | 2018-08-22

Me and my wife enjoyed the the Eiffel tower and the relaxing river cruise. Will recommend. Skip the line was great as we literally by passed like a hundred people to get to the second floor. Getting to the summit is not included and is a separate expense.

T
Thomas E
1 | 2018-08-07

Sat at the step of the designated museum from 1:00 until 2:00 for a 1:30 tour. Never saw or heard from the organizer. I am sure they were there but they did not make an effort to locate customers. We couldn’t have been more than 20 feet away. Snooze you lose. For $100 each I expect better.

M
Meghan B
5 | 2018-07-21

What a great experience! We searched for a few months on what Eiffel Tower tour to select and are very glad we ended up with this one. Our meeting point was a great opportunity to see the Tower from a different angle, our guide was knowledgeable and professional and the access our tickets got us was outstanding. We were here on our honeymoon and this was a lovely addition to a great trip.

Anonymous
Anoniem

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.