Lunchcruise op de rivier de Seine
Variable
Lunch
E-Ticket
Over deze activiteit
Stap aan boord van de Eiffeltoren voor een authentieke en onvergetelijke lunchcruise van 2 uur langs de rivier de Seine in het centrum van Parijs. Het moderne ontwerp van de boot met glazen kap biedt u de gelegenheid om de majestueuze en ongewone kanten van Parijs te ontdekken via het panoramische uitzicht luifel, evenals de Unesco-lijst van werelderfgoedsites Seine-kades! Bekijk de imposante gotische façade van de Notre Dame, ontdek de voormalige gevangenis van de Conciergerie, bewonder de vorstelijke woning van het Louvre, het Parlement, het stadhuis en nog veel meer.
Artistieke scène-setting wordt onderbroken door een commentaar waarin belangrijke monumenten worden belicht, terwijl uitzichten vanaf het glazen dak legendarisch zijn. Klassieke Franse airs worden gespeeld om de scène in scène te zetten en vormen een ontspannen achtergrond voor uw smakelijke traditionele maaltijd, bereid aan boord door de chef-kok. Menu herfst / winter 2016 BEGINNER
Velouté van pompoen, mushroom royale en geroosterde pompoenpitten
Gevogeltepaté met foie gras in een korstdeeg geserveerd met een rode ui en druivenmoes
Gebakken ei met champignons en kastanjes, bourguignonsaus en een sneetje onderdompelend brood met porcini-champignonboter
Beluga-linzensalade met half gerookte halfgekookte zalm en een kruidenvinaigrette HOOFDGERECHT
Zoute kabeljauw en schelvisbrandade met Taggiasca-olijven en een dragonolie-emulsie
Gestoofde biefstuk met daube saus, gestoofde groenten en crème van broccoli
Gevogelte opperst met een korst met kruidenkorst, spelt en citroenconfit
Pollack steak geserveerd met zwarte rijst en kreeftensaus KAAS
Ossau Iraty geserveerd met zwarte kersenjam
Etoile-service: in plaats van dessert of tegen meerprijs (€ 5) NAGERECHT
Kleine pot café liégeois crème geserveerd met een amandel financier cake
Exotische fruit savarin cake geserveerd met een rum siroop
Gepocheerde peer met gekruide rode wijn, walnoot en amandelkruimel
Chocolade karamel taart
Meer lezen
Minder lezen
Artistieke scène-setting wordt onderbroken door een commentaar waarin belangrijke monumenten worden belicht, terwijl uitzichten vanaf het glazen dak legendarisch zijn. Klassieke Franse airs worden gespeeld om de scène in scène te zetten en vormen een ontspannen achtergrond voor uw smakelijke traditionele maaltijd, bereid aan boord door de chef-kok. Menu herfst / winter 2016 BEGINNER
Velouté van pompoen, mushroom royale en geroosterde pompoenpitten
Gevogeltepaté met foie gras in een korstdeeg geserveerd met een rode ui en druivenmoes
Gebakken ei met champignons en kastanjes, bourguignonsaus en een sneetje onderdompelend brood met porcini-champignonboter
Beluga-linzensalade met half gerookte halfgekookte zalm en een kruidenvinaigrette HOOFDGERECHT
Zoute kabeljauw en schelvisbrandade met Taggiasca-olijven en een dragonolie-emulsie
Gestoofde biefstuk met daube saus, gestoofde groenten en crème van broccoli
Gevogelte opperst met een korst met kruidenkorst, spelt en citroenconfit
Pollack steak geserveerd met zwarte rijst en kreeftensaus KAAS
Ossau Iraty geserveerd met zwarte kersenjam
Etoile-service: in plaats van dessert of tegen meerprijs (€ 5) NAGERECHT
Kleine pot café liégeois crème geserveerd met een amandel financier cake
Exotische fruit savarin cake geserveerd met een rum siroop
Gepocheerde peer met gekruide rode wijn, walnoot en amandelkruimel
Chocolade karamel taart
Kenmerken
Eten
80%
Toerisme
60%
Water
25%
Collecties
Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Alles bekijken 52 Collecties
Klik om andere ervaringen te ontdekken
Alles bekijken
Collecties
Eiffel tower
167 Activiteiten
Collecties
Louvre museum
196 Activiteiten
Collecties
City tour
83 Activiteiten
Collecties
Moulin Rouge
42 Activiteiten
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus
55 Activiteiten
Collecties
Versailles
207 Activiteiten
Collecties
With a local
79 Activiteiten
Collecties
Other museums
107 Activiteiten
Collecties
Walking tour
179 Activiteiten
Collecties
Monet & Giverny
103 Activiteiten