Paris Story: De film
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Paris Story: De film
/ France / Île-de-France / Paris / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Noors Details bekijken in Portugees Details bekijken in Zweeds

Paris Story: De film

50 min
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Bezoek: Paris Story Le film, 11 B rue Scribe, 75009 Parijs Frankrijk

De film Paris Story is een liefdevol eerbetoon aan de prachtige Franse hoofdstad. Het is een privérondleiding door de Lichtstad die ongeëvenaard is in zijn beelden en de bijbehorende muziek. Laat u meevoeren door de eeuwenoude geschiedenis die de geweldige stad heeft gecreëerd waar we vandaag de dag zo van houden. Vanaf de stichting door de Keltische Parisii-stam tot het moderne Parijs en de ultramoderne architectuur van de Louis Vuitton Foundation, u ervaart het allemaal. Vergeet de vele documentaires die alleen de belangrijkste bezienswaardigheden van Parijs benoemen en het daarbij laten. Hier ervaart u de ziel van de stad, de geheimen van haar monumenten en hun plaats in het hart van de Parijzenaars.

Tijdens de 50 minuten durende film wordt Parijs langzaam onthuld in deze multimedia-release. U zweeft hoog boven de Eiffeltoren, kijkt naar beneden over de majestueuze kathedraal de Notre Dame en bezoekt Sainte-Chapelle en het Louvre alsof het een privé-rondleiding betreft. Vervolgens neemt u de trap omhoog in de Place de la Bastille en daalt u af in de onbekende diepten van de historische Opera Garnier. 

De stem van Jean Reno begeleidt u op een unieke bezichtiging van Parijs in verleden en heden. Er is een meertalige audioselectie zoals bij toonaangevende luchtvaartmaatschappijen, waarmee u kunt kiezen tussen zes talen. Dankzij deze technologie is Paris Story: De film beschikbaar in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands en Chinees.

Deze film is bedoeld voor bezoekers van overal ter wereld, het is een inspirerende kennismaking met de stad van het licht en een persoonlijke uitnodiging om haar beroemdste bezienswaardigheden en monumenten te ontdekken. Gezinnen vinden inspiratie voor weekendtrips. Scholen zullen merken dat ze het ideale instrument voor het onderwijs tot hun beschikking hebben: een manier voor kinderen om te leren zonder dat ze dit in de gaten hebben. Parijzenaars zelf zullen zien dat Paris Story de verborgen verhalen van gebouwen en monumenten onthult die ze elke dag zien zonder hun geschiedenis of hun geheimen te kennen. Paris Story laat elke kijker begrijpen waarom Parijs wordt beschouwd als de mooiste stad ter wereld.


Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Paris-Story Show (50 minuten)
 • Entree/toegang - Paris Story Le film
Niet inclusief
 • Eten en drinken, tenzij anders vermeld
 • Fooi
 • Hotel ophalen en wegbrengen
Aanvullend
 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
 • Niet rolstoeltoegankelijk
 • Bereikbaar met openbaar vervoer
 • Kinderen moeten op schoot
 • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
Kenmerken
Toerisme
60%
Cultureel
40%
Origineel
35%
Beoordelingen
3.5
21
d
dianeronshelton
3 | 2016-12-10

This would have been rated higher, but the lights on the map didn't work, and the people that were there that day weren't that helpful....they didn't know why it wasn't working right, . So looking at the map was a mystery....where are we and what are we looking at? Hopefully these issues have been resolved.

J
Janet G
4 | 2015-09-18

Recommended as a good overview of the history of Paris. Just the right length.

B
Boris K
4 | 2014-06-29

not bad

R
Ransthewiz
2 | 2013-04-30

head sets very poor quality...sound low, overheard the French in the theater. Would have really enjoyed otherwise, staff was nice.

r
raymond h
3 | 2013-04-01

It was a neat video history of Paris. However, much like everything else in Paris, its overpriced.

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Eiffel tower
Collecties
Eiffel tower 167 Activiteiten
Louvre museum
Collecties
Louvre museum 196 Activiteiten
City tour
Collecties
City tour 83 Activiteiten
Moulin Rouge
Collecties
Moulin Rouge 42 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus 55 Activiteiten
Seine River cruise
Collecties
Seine River cruise 227 Activiteiten
Versailles
Collecties
Versailles 207 Activiteiten
With a local
Collecties
With a local 79 Activiteiten
Other museums
Collecties
Other museums 107 Activiteiten
Walking tour
Collecties
Walking tour 179 Activiteiten
Alles bekijken 52 Collecties
Anonymous
Anoniem

Parijs

 • Informatie & Tips
 • Collecties
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.