Privérondleiding Opera Garnier en Passages Couverts
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Privérondleiding Opera Garnier en Passages Couverts

Privérondleiding Opera Garnier en Passages Couverts

5h30
Privé
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Ontmoet uw privégids bij uw hotel in het centrum van Parijs en begin uw reis door het Parijs van de 19e eeuw. Uw deskundige gids begeleidt u per metro of comfortabele minibus naar Opéra Garnier, een indrukwekkend oud operagebouw waar The Phantom of the Opera zich afspeelt. Dit gebouw met 1979 zitplaatsen werd in 1875 voltooid en wordt nu gebruikt door Le Ballet de l'Opéra.

Geniet van het prachtige gouden, glazen en marmeren interieur van dit majestueuze gebouw en tal van schilderijen en beelden terwijl uw gids over de geschiedenis vertelt. Bewonder de indrukwekkende trap en het plafond boven het auditorium, dat in 1964 door Marc Chagall werd beschilderd. Deze privérondleiding heeft een ontspannen en gemoedelijke sfeer, stel uw gids gerust zo veel vragen als u wilt.

Vervolgens brengt uw gids u naar de Passages Couverts in de buurt van het Louvre. Dit zijn overdekte winkelpassages die zijn verscholen achter de vele brede boulevards van de stad. Sommige van deze passages met hun indrukwekkende architectuur, zijn in verval geraakt, maar andere zijn in ere hersteld.

Terwijl u door deze passages wandelt, vertelt uw gids verhalen over het Parijse leven in vroeger tijden, zodat u in gedachten de welgestelde dames gekleed in weelderige jurken langs de etalages kunt zien lopen. Vergeet niet om foto's te maken van de prachtige oude boetieks, cafés en kunstgalerieën in deze winkelpassages, waarvan sommige bijna onveranderd zijn gebleven.

Uw rondleiding eindigt in stijl bij Grands Boulevards. Vanaf hier kunt u op uw gemak Parijs verder verkennen.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Toegang tot Opera Garnier
  • Professionele gids
  • Privévervoer vanaf uw hotel (alleen als deze optie is geselecteerd)
Niet inclusief
  • Eten en drinken
  • Fooien (optioneel)
  • Vervoer naar het Opera Garnier (tenzij de optie voor privévervoer is geselecteerd)
  • Vervoer terug naar uw hotel
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Kiest u de optie privévervoer niet, dan vergezelt uw gids u per openbaar vervoer (meestal metro) van uw hotel naar Opéra Garnier
Kenmerken
Toerisme
95% Cultureel
75% Uitgaansleven
15%
Beoordelingen
4.5
2
G
George W T
4 | 2014-07-23

Beautiful. Great tour guide

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen