Riviercruise op de Seine en avondverlichtingstour van Parijs
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Riviercruise op de Seine en avondverlichtingstour van Parijs
/ France / Île-de-France / Paris / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Noors Details bekijken in Portugees Details bekijken in Zweeds

Riviercruise op de Seine en avondverlichtingstour van Parijs

2h30
Populair
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Tijdens de zomermaanden (april-oktober) wordt het pas later donker. Daarom begint u met een riviercruise op de Seine en doet u daarna een avondverlichtingstour. In de wintermaanden (november-maart) is het reisprogramma omgedraaid. Hieronder ziet u voorbeelden van zomerreisprogramma's. Kies een standaardtour of een tour voor kleine groepen.
Cruise op de Seine en standaardtour in touringcar Nadat u bent opgehaald bij het ontmoetingspunt in het centrum van Parijs, wordt u naar de aanlegplaats van Bateaux Parisiens gebracht voor een riviercruise op de Seine van 1 uur met gids. Ga ervoor zitten en bewonder de bezienswaardigheden aan de waterkant, waaronder de Eiffeltoren en het Île de la Cité met de Notre Dame en de Conciergerie.
Als u weer terug bent op de aanlegplaats, wordt u naar een touringcar gebracht voor uw avondverlichtingstour van 1,5 uur. Kom meer te weten over de geschiedenis van de beroemdste monumenten van Parijs tijdens uw tour door de schitterende stad. U ziet de monumenten die u tijdens de riviercruise op de Seine ook hebt gezien en de Opéra, de Rue de Rivoli, het Louvre, Les Invalides, de Place de la Concorde, het Grand Palais en Petit Palais, de Pont Neuf, St-Germain-des-Près, de Champs-Elysées, de Arc de Triomphe en meer.
Vervolgens wordt u bij het centraal gelegen ontmoetingspunt of in de wijk van de Opéra afgezet. Hier vindt u vele geweldige restaurants en bars waar u uw avond in Parijs kunt voortzetten.
Cruise op de Seine en tour voor kleine groepen in minibus U wordt opgehaald bij uw hotel in het centrum van Parijs en wordt naar de aanlegplaats van Bateaux Parisiens gebracht. Hier voegen u en uw groep zich bij anderen op een rondvaartboot voor een riviercruise van 1 uur met gids.
Hierna volgt een avondverlichtingstour in een minibus voor 8 personen, waardoor u verzekerd bent van een nog persoonlijkere en intiemere ervaring. De tour begint bij Place Vendome en brengt u langs de prachtig verlichte historische monumenten, musea, boulevards en wijken van Parijs, evenals de Opéra, de Rue de Rivoli, het Louvre, Hôtel de Ville, de Notre Dame, de Place de la Concorde en het Grand Palais en Petit Palais.
U gaat via de Pont Neuf naar St-Germain-des-Près en vervolgens over de Champs-Elysées naar de Arc de Triomphe. Daarna gaat u terug naar Trocadéro, langs de schitterende Eiffeltoren, naar Les Invalides, La Madeleine en de Place Pigalle. Nadat de tour is afgelopen, wordt u teruggebracht naar uw hotel.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Plaatselijke gids
 • Riviercruise op de Seine van 1 uur
 • Avondverlichtingstour van 1,5 uur
 • Vervoer in touringcar of minibus met airconditioning (afhankelijk van de geselecteerde optie)
 • Ophalen en afzetten bij hotel (als optie is geselecteerd)
Niet inclusief
 • Fooien (optioneel)
 • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullend
 • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
 • De Seine-boot heeft een grote capaciteit; met de boottocht zullen niet alleen mensen van uw tourgroep meegaan
 • Afhankelijk van gunstige weersomstandigheden. Als deze rondleiding wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
 • In de zomer vinden de tours gedeeltelijk bij daglicht plaats, omdat het pas veel later op de avond donker wordt
 • Vanwege de vele trappen wordt deze tour niet aanbevolen voor personen die slecht ter been zijn of gebruikmaken van een rolstoel
Kenmerken
Toerisme
75%
Cultureel
60%
Origineel
40%
Uitgaansleven
20%
Beoordelingen
3.5
668
v
victor w
2 | 2019-07-03

Paris illuminations tour was expected to be a drive abound the city to get a nights view of Pais . The bus tour was short through non business and non entertainment areas. somewhat boring. River cruise was not much better either. It was all worth about $10. waste of money

S
Sudeshna R
5 | 2018-03-26

If you are in Paris for the first time and your in mood for a little romance , I would highly recommend this

C
Catherine G
5 | 2018-02-06

Have been to Paris numerous times, but this was the first time experiencing Paris from the river. Totally different perspective!

a
alexyeverino
5 | 2018-01-17

Great tour!

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Eiffel tower
Collecties
Eiffel tower 173 Activiteiten
Louvre museum
Collecties
Louvre museum 172 Activiteiten
City tour
Collecties
City tour 85 Activiteiten
Moulin Rouge
Collecties
Moulin Rouge 43 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus 52 Activiteiten
Versailles
Collecties
Versailles 187 Activiteiten
With a local
Collecties
With a local 78 Activiteiten
Other museums
Collecties
Other museums 109 Activiteiten
Walking tour
Collecties
Walking tour 175 Activiteiten
Monet & Giverny
Collecties
Monet & Giverny 80 Activiteiten
Alles bekijken 51 Collecties
Anonymous
Anoniem

Parijs

 • Informatie & Tips
 • Collecties
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.