Sla de wachtrij over: tickets voor Eiffeltoren en rondleiding in kleine groep
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Sla de wachtrij over: tickets voor Eiffeltoren en rondleiding in kleine groep
/ France / Île-de-France / Paris / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Noors Details bekijken in Portugees Details bekijken in Zweeds

Sla de wachtrij over: tickets voor Eiffeltoren en rondleiding in kleine groep

2 h
Populair
Kleine groep
Ticket
De wachtrij overslaan
Over deze activiteit
Bekijk een paar straten van de Eiffeltoren en sla de wachtrij over. Dit kan u wel twee uur schelen tijdens de zomermaanden! Een vooraf geboekt ticket zonder wachtrij geeft u voorrang voor de lift van de Eiffeltoren. U kunt zodoende direct naar het tweede niveau gaan nadat u meer te weten bent gekomen over de interessante geschiedenis van het bouwwerk.
U hoort het verhaal van de man achter de toren, Gustave Eiffel, en u krijgt informatie over de wonderen achter deze architectonische en technische prestatie terwijl u ernaar kijkt. Ook hoort u over de Wereldtentoonstelling van 1889, het jaar waarin de toren werd gebouwd. Op het eerste niveau is een mooi filmtheater waar u exclusieve video's kunt zien over de meer dan 120-jarige geschiedenis van de toren. Er staat ook een van de oorspronkelijke wenteltrappen, die Gustave zelf dagelijks gebruikte om zijn kantoor op het hoogste niveau te bereiken.
Tweede niveau Eiffeltoren
Op het tweede niveau krijgt u voldoende tijd van uw gids om te genieten van het beste uitzicht op Parijs. Er zijn twee lagen op het tweede niveau, zodat er genoeg ruimte is om uw gids te horen vertellen over de talloze stunts en anekdotes uit het verleden van de toren. U hoort verhalen over gekke prestaties (zoals vliegtuigen die onder de toren door vlogen) en de rol van de toren in van alles en nog wat, van oorlogen tot Hollywoodfilms.
Eerste niveau Eiffeltoren en de top (derde niveau)
Aan het einde van de tour hoeft u de Eiffeltoren niet te verlaten. De prijs is inclusief tickets voor het eerste niveau en de top van de toren. Op het hoogste niveau kunt u een glas champagne kopen om van te genieten terwijl u uitkijkt over de Lichtstad. De toegang zonder wachtrij die u hebt voor de eerste twee niveaus, geldt niet voor het derde niveau. Iedereen moet wachten op één lift, maar de wachttijd is meestal niet langer dan 30 minuten. Meer dan de moeite waard om op de top van de Eiffeltoren te kunnen staan!
Bij deze tour kunt u de wachtrij overslaan, maar alle procedures en veiligheidseisen voor de Eiffeltoren zijn van toepassing.
Kaartjes zijn tot 90 dagen voor uw gekozen reisdatum beschikbaar.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Deskundige gids
 • Rondleiding door kleine groepen (maximaal 20 personen)
 • Entree/toegang - Eiffel Tower
Niet inclusief
 • Skip-the-line toegang tot het 3e niveau van de Eiffeltoren Parijs
 • Hotel ophalen en wegbrengen
 • Fooi
Aanvullend
 • U ontvangt (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 48 uur na de boeking een bevestiging
 • Volwassen prijzen gelden voor alle reizigers vanaf 4 jaar oud
 • Kinderen van 3 jaar en jonger reizen gratis
 • De top van de Eiffeltoren of liften kunnen op het einde van het jaar voor het algemene publiek gesloten zijn vanwege onderhouds- of veiligheidsredenen. Afgezien van mogelijke vertragingen bij sluitingen van de lift, heeft dit geen invloed op uw rondleiding, dus er worden geen terugbetalingen of kortingen gegeven.
 • Houd er rekening mee dat het NIET mogelijk is om een kaartje te kopen voor het indienen op de tweede verdieping van de Eiffeltoren.
 • Met je ticket kun je de lijn overslaan om toegang te krijgen tot de Eiffeltoren, maar er kan een lijn zijn voor beveiliging en tassencheques en voor de lift. Houd er rekening mee dat geen messen, scherpe voorwerpen of glazen flessen zijn toegestaan.
 • De rondleidingen om de Eiffeltoren vertrekken om 17.30 uur en zijn ontworpen om u te helpen bij het genieten van Parijs bij zonsondergang. September zonsondergangen variëren van 19:30 uur tot 20:00 uur. Oktober zullen de zonsondergangen plaatsvinden van 19:30 - 18:30 uur. Afhankelijk van het weer en de datum kunnen gasten het 3e niveau verkennen terwijl de zon ondergaat, of de zon ondergaat tijdens het einde van de tour. Avondrondleidingen in enkele maanden geven u de kans om de stad 's nachts te zien verlichten.
 • Let op: we kunnen niet voorspellen wanneer de Eiffeltoren druk zal zijn. Over het algemeen zijn lange lijnen gebruikelijk in de zomer, in de meeste weekenden en tijdens piekperioden gedurende het hele jaar (Kerstmis, Pasen, lokale feestdagen). Onze skip-the-line tours stellen je in staat om de rij over te slaan als er inderdaad een is. Helaas is er geen manier om te voorspellen welke dagen en tijden lijnen zullen produceren en welke niet. Pre-book en pre-plan, en je hebt gegarandeerd toegang tot de Eiffeltoren om te genieten van deze kleine groepsreis.
 • De tour is niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers
Kenmerken
Cultureel
95%
Toerisme
85%
Origineel
25%
Beoordelingen
4.8
4455
j
james c
5 | 2018-06-20

Most awesome - def worth every nickel. Guide was super chill, very informative and fun.

K
Kristine C
5 | 2018-05-28

Definitely recommend! Skipping the line is worth it because you don't waste precious time which can be in short supply on some vacations. We had a great guide, who was pleasant, enthusiastic, and very knowledgeable about the history of the Eiffel Tower. The tour takes you to the top, where you experience the most amazing views of Paris.

r
rinoah01
5 | 2018-03-02

must try!!

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Louvre museum
Collecties
Louvre museum 196 Activiteiten
City tour
Collecties
City tour 83 Activiteiten
Moulin Rouge
Collecties
Moulin Rouge 42 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus 55 Activiteiten
Seine River cruise
Collecties
Seine River cruise 227 Activiteiten
Versailles
Collecties
Versailles 207 Activiteiten
With a local
Collecties
With a local 79 Activiteiten
Other museums
Collecties
Other museums 107 Activiteiten
Walking tour
Collecties
Walking tour 179 Activiteiten
Monet & Giverny
Collecties
Monet & Giverny 103 Activiteiten
Alles bekijken 52 Collecties
Anonymous
Anoniem

Parijs

 • Informatie & Tips
 • Collecties
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.