Viator Exclusive: privétour door Parijs in een Citroën 2CV
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Viator Exclusive: privétour door Parijs in een Citroën 2CV

Viator Exclusive: privétour door Parijs in een Citroën 2CV

3 h
Privé
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Uw Viator Exclusive-tour in de 2CV (een unieke tourcombinatie!) begint op de Avenue des Champs-Élysées of bij uw hotel in het centrum van Parijs. Ga lekker voor of achter in de auto zitten en geniet terwijl uw gids u door de stad rijdt. De tour omvat genoeg fotogelegenheden en u krijgt de kans om uw gids alles te vragen wat u maar wilt over de stad en de 2CV.

Het geliefde 'lelijke eendje' werd bij het Franse volk geïntroduceerd halverwege de jaren 40 en werd al snel de populairste auto van het land. Het ontwerp is geëvolueerd en de oorspronkelijke modellen worden nu beschouwd als klassiekers; u hebt het geluk dat uw tour wordt uitgevoerd in dit model – een vintage 2CV-cabrio.

De tour brengt u langs diverse bezienswaardigheden in Parijs. U hoeft maar onderuit te zakken en monumenten te bewonderen, zoals de Eiffeltoren, Arc de Triomphe en de kathedraal Notre Dame. Maak kennis met wereldberoemde attracties als de Moulin Rouge, het pikante Parijse cabaret, en het Louvre Museum, waar zich ruim een miljoen kunstwerken bevinden. Bezoek wijken als Saint-Germain-des-Prés en Montmartre, en laat uw gids u vertellen welke plekken de moeite waard zijn om zelfstandig te bekijken.

Na een rondleiding van ongeveer een uur stopt u bij de traditionele Franse theesalon Ladurée. Neem een warme drank en proef een zoete traktatie bij deze voormalige bakkerij, die in 1871 door baron Haussmann is omgetoverd tot gebakzaak.

Ga op het afgesproken tijdstip weer naar uw gids buiten de theesalon en zet uw sightseeingtour door de stad voort. Naast de beroemde bezienswaardigheden van Parijs maakt u tijdens deze tour ook kennis met minder bekende juweeltjes in de stad. Breng een bezoek aan het Place Vendôme, het chique plein dat wordt omringd door boetieks, juweliers en luxe hotels, en loop langs de Jardin du Luxembourg, een groot park waar de Parijzenaren graag komen.

Aan het einde van de tour wordt u teruggebracht naar de Avenue des Champs-Élysées of naar uw hotel in het centrum van Parijs.

Let op: de 2CV is klein vergeleken met moderne auto's. Om redenen van comfort kunnen er daarom niet meer dan drie personen per auto worden ingeschreven, met één gids per drie personen. Geen zorgen als u met een grotere groep bent! Deze privétour kan voor maximaal negen personen worden geboekt, waarbij drie personen (plus de chauffeur) per auto achter elkaar aan rijden.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Ophalen en afzetten bij hotel (alleen arrondissementen/districten 1 t/m 20) of centraal gelegen ontmoetingspunt
  • Privégids
  • Vervoer per particulier voertuig (2CV)
  • Stop bij Ladurée
  • Neem een warme drank (koffie of Ladurée-thee) en geniet van een traditionele zoete Franse lekkernij bij Ladurée
  • Als lekkers kunt u kiezen uit 4 macarons, een Franse éclair of een zoet hapje
Niet inclusief
  • Fooien (optioneel)
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • Als u boekt voor slechts één persoon, mag u op de betreffende dag zonder extra kosten verschijnen met een persoon naar keuze
Kenmerken
Toerisme
95% Cultureel
70% Origineel
30%
Beoordelingen
4.6
104
T
Terry Tang
5 | 2018-02-12

THANKYOU SO MUCH

M
Marley B
3 | 2018-01-02

We were a little disappointed in our tour guide. He seemed very interested in the women walking next to our car-- and really was quite distracted. We wanted some history of Paris, and truly only showed us the sights and stated the names of the monuments but didn't tell us too much about it.

A
Aylwin L
4 | 2017-10-23

Very fun experience. The car is unique. I would have loved to explore the Latin Quarter. The macaroons were awesome. The driver was cool.

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen