Wandeling door Parijs voor kinderen en gezinnen
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Wandeling door Parijs voor kinderen en gezinnen

Wandeling door Parijs voor kinderen en gezinnen

3 h
Te voet
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Laat uw kinderen meegaan met deze leuke en actieve tour aan de linkeroever van Parijs waarbij de kinderen het programma bepalen. U kunt zelf meegaan of uw kinderen achterlaten in de handen van een bekwame lokale gids, die ook moeder is.

In het typisch Parijse park Jardin du Luxembourg kunnen de kinderen varen met miniatuurbootjes of een ritje maken op de houten dieren van de draaimolen. Ze kunnen kijken naar het beste poppentheater van Frankrijk of racen met trapauto's. In het natuurhistorisch museum kunnen ze een gave parade van levensgrote Afrikaanse dieren bewonderen. Kinderen die van avontuur houden, maken een reis terug in de tijd in het Musée national du Moyen Âge (museum van de middeleeuwen), waar ze mythische wezens kunnen bekijken en meer te weten komen over ridders in blinkende harnassen. Ook een verrassende trip naar de tropen is mogelijk in de Grande Serre, een enorme stadsjungle in een broeikas!

De wandeling biedt een gevarieerd activiteitenprogramma voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar en is beperkt tot maximaal vijf kinderen. Ieder kind krijgt ruim de gelegenheid om vragen te stellen en zijn of haar medeavonturiers te leren kennen! Vaders en moeders zijn van harte welkom om mee te gaan.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Wandeling
  • Plaatselijke gids
Niet inclusief
  • Fooien (optioneel)
  • Ophalen en afzetten bij hotel
  • Eten en drinken, tenzij aangegeven
Aanvullend
  • Bevestiging krijgt u ten tijde van de boeking
  • De gids is bevoegd om met kinderen te werken en heeft altijd een mobiele telefoon bij zich. Ouders zijn natuurlijk van harte welkom om mee te gaan... en gaan meestal ook mee!
Kenmerken
Toerisme
85% Cultureel
70% Origineel
40% Sport
25%
Beoordelingen
3.4
3
s
safari password
4 | 2017-04-14

The kids enjoyed the stops at the wonderful chocolate shops and sailing a toy boat on a pond at end of the tour. The guide was very informative with a plethora of knowledge to share with us. The only thing I would recommend is a histoy lesson more geared towards the ages of my 7 and 10 year old.

Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Anonymous
Anoniem

Instellingen