Wijn- en chocoladeproeverij in Parijs
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Wijn- en chocoladeproeverij in Parijs

Wijn- en chocoladeproeverij in Parijs

2 h
Privé
Over deze activiteit
Word een kenner van wijn en chocolade tijdens deze Franse wijn- en chocoladeproeverij in Parijs! Uw gastheer of -vrouw is een ervaren vinoloog (wijndeskundige) en leert u hoe u het best van wijn en chocolade kunt genieten. Vraag alles wat u wilt weten over wijn en de verschillende druivensoorten die gebruikt worden voor het maken van wijn terwijl u vier verschillende wijnen proeft, waaronder een zoete en mousserende wijn.

Daarnaast proeft u twee heerlijke soorten chocolade en komt u meer te weten over de verschillende fasen van het maken van chocolade, zoals fermentatie en het roosteren van de cacaobonen. Verwen uw smaakpapillen en leer van uw deskundige gastheer of -vrouw hoe u de smaken van wijn en chocolade combineert.

Experimenteer naar hartenlust in een ontspannen en intieme sfeer en doe waardevolle kennis op waarmee u indruk kunt maken op het thuisfront! Aan het eind van uw Franse culinaire ervaring ontvangt u een lijst met de wijnen die u geproefd hebt als herinnering aan uw authentieke Parijse middag.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Vier soorten wijn Twee soorten chocolade Deskundig gastheer of -vrouw
Niet inclusief
  • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullend
  • Bevestiging wordt ontvangen ten tijde van de boeking, tenzij geboekt binnen 1 dag van vertrek. In dat geval zult u de bevestiging zo snel mogelijk ontvangen, afhankelijk van beschikbaarheid
  • De minimumleeftijd voor alcoholconsumptie is 18 jaar
Kenmerken
Eten
75% Toerisme
70% Cultureel
65% Origineel
15%
Soortgelijke collecties Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Instellingen