Pizza en gelato kookcursus in Florence vanuit Pisa
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Pizza en gelato kookcursus in Florence vanuit Pisa
/ Italy / Tuscany / Province of Pisa / Pisa / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Pizza en gelato kookcursus in Florence vanuit Pisa

Variable
Les
E-Ticket
Over deze activiteit
Leer hoe u twee van de meest heerlijke Italiaanse gerechten kunt maken: pizza en 'gelato'. Ontmoet onze chef-kok, leer de technieken kennen en breng de recepten naar huis om indruk te maken op uw familie en vrienden. De les vindt plaats in het hart van Florence. De chef-kok begint de les door kort de geschiedenis van deze Italiaanse prachtige creaties te introduceren. Daarna leer je stap voor stap hoe je de originele Italiaanse pizza kunt maken: je krijgt de fijne kneepjes voor zacht, flexibel gistdeeg en een smaakvolle, maar lichte tomatensaus. Onze chef laat je de juiste manier zien om het deeg uit te rekken en je krijgt de kans om het zelf te doen. Je zult je eigen pizza maken: je zult hem uitrekken, sauseren en tenslotte bakken. Het resultaat zal ongetwijfeld de beste pizza zijn die je ooit hebt geproefd! Nadat u vertrouwd bent geraakt met pizza, leert u de geheimen om een ​​Italiaanse 'gelato' te maken: u leert de basisgrondstoffen kennen en weet hoe u de beste producten selecteert. Je leert over de ontwikkeling en toepassing van natuurlijke kleuren, de verwarmings- en vriestechnieken en hoe ze verschillende effecten op ingrediënten hebben. Je zult snel merken hoe gemakkelijk je deze heerlijke gerechten in je eentje kunt maken! Aan het einde van de les ontvang je ook een diploma!
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
85%
Eten
85%
Origineel
55%
Anonymous
Anoniem

Pisa

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.