Snorkeltour in Paraggi Bay
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Snorkeltour in Paraggi Bay
/ Italy / Liguria / Metropolitan City of Genoa / Portofino / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans

Snorkeltour in Paraggi Bay

1 h
Over deze activiteit
U ontmoet uw gids in Niasca, een zandstrand verscholen in de vegetatie van de Middellandse Zee naast Paraggi Bay, beroemd om het kristalheldere blauwe water. Nadat u bent verwelkomd in het outdoor-sportcentrum en de noodzakelijke snorkeluitrusting hebt gekregen (alle maten beschikbaar), vertelt uw lokale gids u over mariene en ecologische begrippen.
U zit op uw gemak op het terras en leert aan de hand van foto’s over de grote verscheidenheid aan vissoorten en mariene planten die u tegenkomt tijdens het snorkelen. Na een korte uitleg over het gebruik van de apparatuur, bent u klaar om te zwemmen. De gids leidt u onder water, op zoek naar verborgen schatten in het beschermde mariene gebied van Portofino.
Tijdens het eerste deel van de excursie in de baai van Niasca zwemt u boven een van de meest uitgebreide zeegrasvelden van het gebied. Samen met de nabijgelegen klif is dit de thuisbasis voor vele soorten zoals kokerwormen, zeesterren, de grote steekmossel, zeegras, sponzen en schelpdieren. Wanneer we de baai van Niasca achter ons laten, bereiken we het tweede deel van onze tocht als we richting Portofino zwemmen langs een kustgedeelte dat rijk is aan vissoorten zoals zeebrasem, goudbrasem, zeebaars, murene, juffertje en nog veel meer. Bij het oversteken van de baai zwemt u boven verschillende leefgebieden, zoals zeegras en zanderige zeebodem, thuis van veel verschillende soorten.
In deze baai zijn boten verboden en is het dus volledig veilig om te zwemmen.
De tour wordt uitgevoerd in de periode tussen juni en half oktober.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
 • Milieu-gids
 • Huur van uitrusting: snorkel, masker, vinnen, wetsuit
Niet inclusief
 • Badhanddoeken
 • Ophalen en afzetten bij hotel
Aanvullend
 • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging, tenzij u binnen 1 dag vóór de dag van de reis boekt. In dit geval ontvangt u (afhankelijk van beschikbaarheid) zo snel mogelijk een bevestiging
 • Minimaal 2 deelnemers. Het kan zijn dat de trip na bevestiging wordt geannuleerd als er niet genoeg deelnemers zijn. Mocht dit gebeuren, dan wordt er een alternatief aangeboden of wordt u volledig terugbetaald.
 • Zonnebrandcrème, water, zwemkleding en een handdoek meenemen
 • Deze tour is afhankelijk van de weersomstandigheden. Als deze tour wegens slecht weer wordt geannuleerd, kunt u een alternatieve datum kiezen of volledig worden terugbetaald
 • De nautische basis is voorzien van kluisjes die afhankelijk van beschikbaarheid beschikbaar zijn voor onze klanten. We raden aan geen waardevolle spullen mee te nemen; het personeel is niet aansprakelijk voor verlies.
 • In de nabijgelegen baai van Paraggi vindt u wellicht basisvoorzieningen: een tabakswinkel, bar, restaurant, toiletten (toiletten niet aanwezig op ons kantoor).
 • * Respect voor het milieu! Breng uw waterfles en vul deze met drinkwater op ons kantoor.
Kenmerken
Sport
75%
Toerisme
75%
Adrenaline
70%
Water
55%
Vergelijkbare activiteiten in Portofino Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Portofino

 • Informatie & Tips
 • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.