Privékookcursus: Borsjtsj en rundvlees met Stroganoffsaus in St. Petersburg
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Privékookcursus: Borsjtsj en rundvlees met Stroganoffsaus in St. Petersburg
/ Russia / Saint Petersburg / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Noors Details bekijken in Portugees

Privékookcursus: Borsjtsj en rundvlees met Stroganoffsaus in St. Petersburg

3 h
Privé
Les
Onmiddellijke bevestiging
Over deze activiteit
Je wordt meegenomen naar een van de beste traditionele Russische restaurants in het centrum van St. Petersburg.
Probeer je kookkunsten uit met een kookcursus van 3 uur, georganiseerd door een professionele kok. Deze authentieke en leuke ervaring neemt je mee in Russische eetgewoonten. Je leert over de ceremoniële en culturele betekenis van voedsel in de Russische samenleving terwijl je je gerechten bereidt in een ontspannen en vriendelijke sfeer.
Deze kookles leert je twee hoofdgerechten maken die typisch Russisch zijn - "Borsch" (rode bietensoep) en "Beef-Stroganoff" (gestoofd vlees met champignons), genoemd naar de graaf Stroganov - een zeer welgestelde magnaat die verschillende restaurants bezat in Odessa, die alleen toegankelijk waren voor welgestelde heren.
Wanneer de voorbereiding voorbij is, hebt u tijd om te ontspannen met uw vrienden in het rustige eetpaviljoen, terwijl professionele medewerkers de laatste hand leggen aan uw maaltijd. Als alles gaar is, ga je aan de keukentafel zitten en genieten van de maaltijd die je hebt bereid.
Na de kookles laat je chauffeur je achter in je hotel om uit te rusten na je voedzame diner. Of u kunt elders in het stadscentrum worden afgezet als u dat wilt.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Alle belastingen, toeslagen en administratiekosten
  • Privé kookles met lunch
  • Hotel ophalen en wegbrengen
  • Vervoer met een privévoertuig
Niet inclusief
  • Alcoholische dranken (beschikbaar om te kopen)
  • Fooi
Aanvullend
  • U ontvangt op het moment van boeken een bevestiging
  • Gelieve tijdens het reserveren uw specifieke dieetwensen te vermelden
  • Kinderen moeten worden begeleid door een volwassene
  • Kindertarief is alleen van toepassing bij het delen met 2 betalende volwassenen
  • Deze tour als excursie aan de wal: extra betaling US $ 100 voor algemene visa en rountrip privé transfer cruiseschip - tourattracties - cruiseschip (US $ 100 voor alle reizigers, niet per persoon). Minimaal 2 reizigers vereist. Details die nodig zijn voor algemene visa: paspoortnaam, -nummer, geboortedatum en land voor alle passagiers. Stuur ze alstublieft kort na de boeking. U dient ten minste 7 dagen vóór de aankomstdatum van het schip te reserveren.
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Geschikt voor vrijwel alle reizigers
  • Er nemen maximaal 15 reizigers deel aan deze tour/activiteit
Kenmerken
Toerisme
100%
Eten
85%
Cultureel
75%
Origineel
45%
Beoordelingen
5.0
1
G
Geraldine C
5 | 2016-08-27

A delightful experience for a family group whose members ranged in age from 8 - 84! The chef has just the right mix of charm and knowledge to make even a non-foodie enjoy the experience.

Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Tours & Excursions
Collecties
Tours & Excursions 270 Activiteiten
Shore excursion
Collecties
Shore excursion 164 Activiteiten
Boat & Cruise
Collecties
Boat & Cruise 56 Activiteiten
Catherine Palace
Collecties
Catherine Palace 50 Activiteiten
Hermitage
Collecties
Hermitage 92 Activiteiten
Peterhof
Collecties
Peterhof 84 Activiteiten
Art & Culture
Collecties
Art & Culture 8 Activiteiten
Faberge
Collecties
Faberge 42 Activiteiten
With locals
Collecties
With locals 8 Activiteiten
Sightseeing
Collecties
Sightseeing 70 Activiteiten
Alles bekijken 30 Collecties
Anonymous
Anoniem

Sint Petersburg

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.