Cognac distilleerderij en Bordeaux wijnmakerij tour
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Cognac distilleerderij en Bordeaux wijnmakerij tour
/ France / Nouvelle-Aquitaine / Charente-Maritime / Saintes / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Cognac distilleerderij en Bordeaux wijnmakerij tour

Variable
Over deze activiteit
In één dag ontdekt u de twee prestigieuze wijngaarden van Bordeaux en Cognac. Je ontmoet wijnmakers die hun passie en geheimen delen. Je gaat deelnemen aan een oenologische workshop en wijnproeverijen. De dagtour met uw gids begint met een familie van wijnbouwers die eigenaar is van twee châteaux, één in Haut-Médoc en de andere in Côte de Bordeaux. Na een bezoek aan het Château, word je lid van een oenologische workshop om wijnen van verschillende druivensoorten te leren herkennen. Daarna meng je je eigen fles rode wijn van Bordeaux die je meeneemt. 'S Middags bezoekt u twee cognacplantages en ontmoet u de producenten tijdens een privébezoek aan hun wijnkelders en distilleerderijen. Deze bezoeken eindigen met een proeverij van een aantal van hun producten.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
75%
Eten
70%
Cultureel
60%
Anonymous
Anoniem

Saintes

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.