North Beach Walking Pub Tour
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
North Beach Walking Pub Tour
/ United States / California / San Francisco / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

North Beach Walking Pub Tour

Variable
Te voet
E-Ticket
Over deze activiteit
Tussen alle rondleidingen door, deze North Beach Walking Pub valt op door zijn extra-optie: het maakt je aan het praten. Zoals North Beach in San Francisco vol is met extravagante lokale identiteiten en folkhelden van bluesmeesters tot geharde vissers en karaoke-koningen, is er geen betere manier om erachter te komen over een Anchor Steam ale. Ben je er klaar voor? Dus, ga door het anker, terwijl je avontuur op het punt staat te beginnen! reisroute Verken de beste bars, pubs en cafés van San Francisco tijdens deze ontspannende wandeling door North Beach. Ga op pad voor deze rondleiding door San Francisco in het hippe kleine gewricht dat beroemd is om zijn literaire bijeenkomsten, die verschillende Beat-generatie-schrijvers inspireerden. Maak kennis met Anchor Steam ale, dat al sinds 1896 in de stad wordt gemaakt, of probeer een van de beste wijnen van Californië uit de nabijgelegen Sonoma en Napa Valley. Ga daarna naar North Beach, een van de meest bruisende buurten van San Francisco. Het was niet langer een strand, maar het gebied werd gestort op de stortplaats, inclusief honderden verlaten schepen die na de goudkoorts in 1849 waren achtergelaten. Eens thuis van gelukzoekers, lokale vissers, internationale zeilers en schrijvers, heeft North Beach nog steeds een uitgesproken Boheemse en Italiaanse flair, wat betekent dat het niets minder dan fascinatie is om een ​​wandeling te maken, vooral met een lokale! U zult tal van lokale bars en cafés ontdekken, van een bar vol met zeevarende snuisterijen achtergelaten door zeilers, naar de oudste kroeg van de stad met zijn kleurrijke mix van bewoners en de bloeiende grote bluesmuziekscene. Geniet van een espresso terwijl u de sfeer van een traditioneel Italiaans café ervaart, compleet met roodleren cabines en een klassieke jukebox met 45-er jaren. Later is er zelfs een kans om het huis te serenades in een lokale karaokebar! Sluit je San Francisco-tour af op Washington Square, een lokaal knooppunt dat goed verbonden is met het openbaar vervoer, of een ideale plek als je de rijkdom aan cafés, bars en restaurants van North Beach in je eigen tempo wilt blijven verkennen. Uw gids geeft u graag enkele uitstekende lokale suggesties om verder te verkennen of om u een routebeschrijving naar uw accommodatie te geven.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
85%
Cultureel
50%
Uitgaansleven
45%
Sport
25%
Collecties Deze ervaring maakt deel uit van deze collecties
Dit vindt u misschien ook leuk
Klik om andere ervaringen te ontdekken Alles bekijken
Muir Woods & Sausalito
Collecties
Muir Woods & Sausalito 66 Activiteiten
Alcatraz
Collecties
Alcatraz 63 Activiteiten
Wine & Champagne
Collecties
Wine & Champagne 65 Activiteiten
Shopping
Collecties
Shopping 3 Activiteiten
Nightlife
Collecties
Nightlife 18 Activiteiten
Language city tour
Collecties
Language city tour 30 Activiteiten
Hop-on Hop-off & Bus
Collecties
Hop-on Hop-off & Bus 40 Activiteiten
Napa valley
Collecties
Napa valley 67 Activiteiten
Sonoma valley
Collecties
Sonoma valley 54 Activiteiten
Boat & Sailing
Collecties
Boat & Sailing 60 Activiteiten
Alles bekijken 29 Collecties
Anonymous
Anoniem

San Francisco

  • Informatie & Tips
  • Collecties
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.