Edoardo Miroglio boutique wijnmakerij tour vanuit Sliven
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Edoardo Miroglio boutique wijnmakerij tour vanuit Sliven
/ Bulgaria / Sliven Province / Sliven / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Edoardo Miroglio boutique wijnmakerij tour vanuit Sliven

Variable
E-Ticket
Over deze activiteit
Ervaar de verfijning en de hoge kwaliteit van de Bulgaarse wijnen die worden geproduceerd in de wijnmakerij Edoardo Miroglio in Elenovo, een van de top 3 Bulgaarse wijnmakerijen en een must-see tijdens uw reis. De wijnmakerij wordt omgeven door prachtige wijngaarden die zich verspreiden over glooiende heuvels, een meer en groene gazons en biedt een uitstekende plek voor een ontspannen tocht. Het hoofdgebouw van de wijnmakerij Edoardo Miroglio is een indrukwekkend architectuurwerk en bestaat uit wijnkelders, een wijnproeverij, een gastronomisch restaurant, een lobbybar, een buitenzwembad en 10 uniek ingerichte kamers in het boetiekhotel. Wijnmakerij Edoardo Miroglio is gespecialiseerd in de productie van witte, rosé en rode wijnen van hoge kwaliteit, evenals mousserende wijn (traditionele methode), wit en rosé, rakia en likeur. Het kreeg in 2013 certificering voor biologische wijngaarden (Bouquet, Gewurztraminer, Viognier, Mavrud en Rubin) en begon met de productie van 3 nieuwe biologische wijnen. Neem de tijd om te verkennen en dompel jezelf onder in de wijnbestemming in het dorp Elenovo.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Cultureel
75%
Eten
70%
Toerisme
70%
Anonymous
Anoniem

Sliven

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.