Turijn City Card
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Turijn City Card
/ Italy / Piedmont / Metropolitan City of Turin / Turin / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Turijn City Card

Variable
Over deze activiteit
Kies voor een 2-daagse of 3-daagse Turijn City Card en bekijk alle hoogtepunten van Turijn. Van oude kloosters tot Romaanse complexen en 's werelds grootste wapencollectie,. Er is genoeg te zien om je dagen te vermaken (2 of 3, om precies te zijn).
Met deze pas krijg je toegang tot de beste culturele plekken in Turijn. En dat niet alleen: ook de deuren van vele musea en architectonische en historische hoogtepunten gaan voor je open!
Wil je ervaren hoe het leven er vroeger uitzag? Neem dan een kijkje bij Abbazia di Staffarda en bewonder de indrukwekkende monastieke gebouwen en de negen boerderijen, gelegen aan de voet van de Monviso.
Bekijk Borgo E Rocca Medievale , een reproductie van een 15e-eeuws dorpje met gebouwen en meubels geheel in stijl van de oorspronkelijke bewoners uit Piemonte en Valle d'Aosta. Vervolgens is het tijd voor een wapenshow (niet schrikken) bij Ameria Reale , 's werelds grootste wapencollectie.
Dit, en nog veel meer kun je bekijken met de Turijn City Card!
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
90%
Cultureel
80%
Origineel
30%
Vergelijkbare activiteiten in Turijn Klik om andere ervaringen te ontdekken
Anonymous
Anoniem

Turijn

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.