Warwick Castle Kaarten
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Warwick Castle Kaarten
/ United Kingdom / England / Warwickshire / Warwick / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans Details bekijken in Italiaans Details bekijken in Portugees

Warwick Castle Kaarten

Variable
Ticket
Over deze activiteit
Bezoek Warwick Castle en verken een middeleeuws bolwerk dat bijna duizend jaar heeft gestaan. Het kasteel werd in 1068 gebouwd door Willem de Veroveraar en was de thuisbasis van verschillende heren en graven. Het was de site van vele veldslagen en weerstond ontelbare aanvallen. Je zult zowel de kasteelgronden als het interieur van het gebouw kunnen verkennen. Je kunt de Grote Zaal bezoeken waar feestelijke maaltijden worden gegeten of stap in de privékapel van de Graaf voor een beetje rust en stilte. De rijkelijk gedecoreerde kamers brengen u terug in de tijd om het leven van een rijke heer te ervaren. Het kasteel herbergt ook tientallen leuke en educatieve activiteiten en attracties. Je kunt getuige zijn van de Mighty Trebuchet die zware kanonskogels naar de hemel gooit of Princess Tower bezoekt en helpt Prinses Felice haar ware liefde te redden. Andere shows zijn valkerijshows en ouderwets steekspel. Stepping into Warwick Castle is een stap in de geschiedenis voor een spannend leuk moment van middeleeuws plezier.
Meer lezen Minder lezen
Kenmerken
Toerisme
65%
Cultureel
60%
Origineel
45%
Adrenaline
20%
Anonymous
Anoniem

Warwick

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.