Tour door sloppenwijken in het oude Fadama in Accra
MyLittleAdventure logo
Nederlands / EUR
Tour door sloppenwijken in het oude Fadama in Accra
/ Ghana / Greater Accra Region / Accra Metropolis / Accra / Excursies & Activiteiten /
Details bekijken in Nederlands
Details bekijken in Duits Details bekijken in Engels Details bekijken in Spaans Details bekijken in Frans

Tour door sloppenwijken in het oude Fadama in Accra

3 h
Over deze activiteit
U ontmoet uw lokale gids en gaat te voet naar de oude Fadama-wijk in Accra. Als hoofdstad van Ghana trekt Accra veel mensen die op zoek zijn naar een beter leven. Velen komen vanuit het platteland naar de stad, in de hoop op verbetering van de levensstandaard en dit trekt een wissel op de bronnen van de stad. Tijdens deze tour leert u hoe Accra is uitgebreid en verbouwd om plaats te maken voor de instroom en ontmoet u een aantal van haar inwoners.
Wandel door het oude Fadama en bekijk mensen die hun dagelijks leven leiden. Het leven is niet gemakkelijk in een sloppenwijk zoals deze, maar veel inwoners hebben een positieve kijk onder deze uitdagende omstandigheden.
U hoort er alles over van uw gids en ziet hoe de lokale bewoners hard werken aan het recyclen van afgedankte apparaten en machines. Leer hoe ongewenste items winstgevend worden gemaakt om geld te verdienen voor de families en de stortplaatsen schoon houden. Van oude computers, koelkasten en ventilatoren tot kapotte magnetrons, televisies, radio's en industriële machines, niets ontsnapt aan het oog van deze vindingrijke, hardwerkende mensen.
Met uw gids als vertaler indien nodig, neemt u de tijd om te praten met de mensen die u ontmoet tijdens de tour en misschien kunt u verhalen vertellen over uw deel van de wereld. Nadat u het gebied heeft verkend en meer heeft gehoord over de werkende gemeenschap van het oude Fadama, gaat u weer terug naar het beginpunt waar uw tour eindigt.
Meer lezen Minder lezen
Inclusief
  • Lokale gids
Niet inclusief
  • Eten en drinken
  • Fooi
  • Hotel ophalen en wegbrengen
Aanvullend
  • U ontvangt (afhankelijk van beschikbaarheid) binnen 48 uur na de boeking een bevestiging
Kenmerken
Toerisme
95%
Cultureel
80%
Beoordelingen
5.0
1
v
valerie.jackson
5 | 2017-12-04

Great guide and lots of local color.

Anonymous
Anoniem

Accra

  • Informatie & Tips
  • Excursies & Activiteiten

Instellingen

We use cookies to provide you the best experience. By continuing to browse this site, you accept the use of cookies. For more information, please read our privacy policy.